Maak zelf een plaid met de Prym Loom Maxi

21 november 2014

Met de Prym Maxi Loom zijn de mooie projecten te maken. Of u nu een stola, poncho, sjaal, kussen, deken of tas wilt maken, met de Loom MAXi van Prym creëert u in slechts drie stappen een wereld vol mogelijkheden. Even wikkelen, creatief knopen, fraai verbinden, klaar.

De Prym Loom MAXI is een houten loom, verkrijgbaar als vierkant en rechthoekig. De pinnen van de loom zijn te verplaatsen, zodat de 'squares' in verschillende groottes en vormen gemaakt kunnen worden. Beide looms zijn geschikt voor alle garens voor naalddikte 1 t/m 8.
Klik hier voor meer informatie over de Prym Loom Maxi. 

Op CraftKitchen vindt u een werkbeschrijving voor een prachtige plaid met de Prym Loom Maxi. Hoe lekker is het dan onder deze stoere deken te kruipen, die niet alleen warm en behaaglijk is, maar ook nog eens een mooie eyecatcher voor het interieur! 

Het garen wat gebruikt is in de plaid op CraftKitchen is Schachenmayr Boston in de kleuren 21, 92, 133 en 197
Van alle kleuren zijn in dit ontwerp 8 bollen gebruikt. Boston is een 24-dradig garen, verkrijgbaar in vele hippe en klassieke kleurtinten. Gemakkelijk mee te breien of haken en gemakkelijk te onderhouden omdat het in de wasmachine kan. Het is een ideaal garen voor modellen met structuren.

Schachenmayr Boston. art.nr. 035.9807412 - kleuren 21, 92, 133, 197
Klik hier voor meer informatie over Schachenmayr Boston.



Naar het overzicht