RTL4 zoekt creatieve duo's

09 oktober 2014

RTL4 zoekt voor een nieuw programma creatieve duo's die onder het toeziend oog van een kundige jury een bloedstollende naaiwedstrijd aangaan. Van coupeurs en coupeuses tot talentvolle hobbyisten, zolang je samen met passie en plezier kleding maakt is het aan te raden om je op te geven voor Door Het Oog Van De Naald.

Van glamourjurk tot mantelpak. Van bruidsjurk tot smokingjasje. Jullie maken er iets bijzonders van. In 8 afleveringen worden jullie naaivaardigheden op de proef gesteld door de meest uiteenlopende opdrachten. Iedere aflevering gaat er 1 duo naar huis.

Staan jullie te trappelen om Nederland te verrassen met jullie naai-talent en zijn jullie opgewassen tegen de creativiteit en gedrevenheid van jullie concurrenten?

Geef je samen met je moeder, dochter, zoon, vriend of vriendin op via het aanmeldformulier. De opnameperiode valt van eind november tot eind januari.


Flyers
De flyer van 'Door het oog van de naald' kunt u bij ons aanvragen. Deze kunt u uitdelen aan uw klanten, waar u zelf natuurlijk de juiste materialen bij kunt adviseren. Wilt u de flyer aanvragen, gebruik daarvoor ons contactformulier.
De flyer is ook digitaal te downloaden. Klik daarvoor hier.



Naar het overzicht