Clover dikkere haaknaalden - Amour Crochet Hooks

02 september 2014

De Amour Crochet haaknaalden waren reeds verkrijgbaar in de maten 2,0 t/m 6,0 mm, en als variant met een stalen kop ook in de maten 0,60 t/m 1,75 mm voor het superfijne haakwerk. De Clover haaknaalden hebben daarmee reeds vele haaksterharten overwonnen. Nu zijn er vier extra diktes boven de 6,0 mm bijgekomen voor de grovere haakwerken. De diktes 7,0 mm, 8,0 mm, 9,0 mm en 10,0 mm zijn aan de reeks toegevoegd.

De Amour Crochet Hooks haaknaalden hebben een zacht, afgerond handvat welke een afgeplat deel heeft waar je duim precies op kan rusten wanneer je aan het haken bent. Het handvast is gemaakt voor beide haakstijlen; zowel voor wanneer je de haak vasthoudt bij de top, of wanneer de haaknaald wordt vastgehouden als een pen. De haak is glad en afgerond zodat het afglijden van lusjes gemakkelijker, en sneller gaat.

Deze dikkere haaknaalden van Clover zijn voorzien van gekleurde handvaten, net zoals de dunnere versies. De kleur vertelt welke de dikte van de naald het betreft. Het zoeken van de juiste dikte naald zal hiermee gemakkelijker worden, omdat je de juiste maat direct ziet aan de kleur. In de verpakking zit ook een beschermkapje voor over het stalen haakje.

Gelijk met de dikkere maten zijn de voordelen voor haaksters met gewrichtspijn. Het zachte, dikkere en daardoor gemakkelijker vast te houden handvast zorgt ervoor dat er minder druk gezet hoeft te worden met de duim en wijsvinger.

De dikke Clover Amour Chrochet Hooks haaknaalden zijn verkrijgbaar in de maten:
(klik op de link om het artikel te openen in de webwinkel)

6.5mm Clover Amour haaknaald Geel art.nr. 086.1053
7,0mm Clover Amour haaknaald Geel art.nr. 086.1054
8,0mm Clover Amour haaknaald Geel art.nr. 086.1055
9,0mm Clover Amour haaknaald Geel art.nr. 086.1056
10,0mm Clover Amour haaknaald Geel art.nr. 086.1057

Klik hier voor meer informatie over de stalen Amour Haaknaalden van 0,60 t/m 1,75 mm.

Klik hier voor meer informatie over de Amour Haaknaalden van 2,0 t/m 6,0 mm.

U vindt een overzicht van de Clover Haaknaalden in onze webwinkel. 
Klik hier voor de Clover haaknaalden in onze webwinkel.




Naar het overzicht