Myboshi no.5 een echte allrounder

22 augustus 2014

Het vijfde garen van Myboshi is een echte allrounder. No. 5 bestaat uit een menging van 51% katoen en 49% polyamide. De verkrijgbare kleuren zijn in overeenstemming met de huidige trendkleuren. Myboshi No.5 is een garen met een blij makend gevoel. Binnenin geeft een duurzame polyamide kern (blij gevoel genoemd) een hoge duurzaamheid aan het garen en zorgt het voor een hoge vormstabiliteit. De kern is omwikkeld met hoogwaardig katoendraad wat het garen vochtafvoerend maakt en een goede elastisticiteit geeft.

Myboshi No.5 voelt zacht aan en geeft een hoog draagcomfort. Door de innovatieve structuur splijt het garen bij het haken en breien niet uiteen in vele afzonderlijke draden. Een voordeel wat vooral beginners goed zullen waarderen. Myboshi wol No.5 is zeer eenvoudig te reinigen en kan op 30 graden in de wasmachine gewassen worden. Een bol heeft een lengte van 45 meter per 25 gram. Het garen is leverbaar vanaf eind september waarbij ook een nieuwe haakgids voor dit garen leverbaar zal zijn.

Myboshi no.5 is verkrijgbaar vanaf eind september. art.nr.031.5010
Klik hier voor myboshi no.5 in onze webwinkel.
Bij uw bestellingen worden er voldoende myboshi labels toegevoegd om per 3 bollen aan uw klant mee te geven.

Haakgids 10 - Geef me de Vijf
Ter gelegenheid van het nieuwe garen no.5, 5 jaar Myboshi is de 10e haakgids gelanceerd. Deze haakgids staat geheel in het teken van deze jubilea en Myboshi no.5 garen. 
Klik hier voor meer informatie over Haakgids nummer 10 - Geef me de vijf.

 

Myboshi 1.0 boek
Nieuw van Myboshi is ook het boek Myboshi 1.0. In dit boek presenteert het hakende duo 15 nieuwe mutsen en beanies om zelf te haken met de bekende Myboshi wol No.1. Klik hier voor meer informatie over Myboshi 1.0

 

myboshi facebook

 

 



Naar het overzicht