Najaarsvakbeurs Kreavak Americahal Apeldoorn

21 augustus 2014

Op zondag 21 en maandag 22 september zal in de Americahal in Apeldoorn de Najaarsvakbeur KreavaK worden gehouden. Een bekende locatie voor vaste Kreavak bezoekers. 
De beurs zal beide dagen geopend zijn van 10:00 tot 17:00

U bent van harte uitgenodigd op de G Brouwer & Zn stand om u te laten informeren en inspireren. Wij tonen u vele nieuwe items en onze courante A-merken. Daarnaast verleiden wij u graag met ijzersterke aanbiedingen. 

Op wol en katoengebied tonen we u de nieuwe Schachenmayr Original, Schachenmayr Select en Regia kwaliteiten. De ReStyle collectie is voorzien van vele nieuwe artikelen voor het komende seizoen.
Ook in de vele A-merken zijn voor dit winterseizoen prachtige nieuwtjes aanwezig. Naast de artikelen tonen we u ook de talloze mogelijkheden in winkelpromotie, zowel digitaal als offline, om de consument te informeren en te prikkelen.

Thea Gouverneur Borduurpakketten
De borduurpakketten van Thea Gouverneur blijven fantastische ontwerpen die enthousiast ontvangen worden door vele borduursters. Of het nu een groot of klein borduurpakket is, de speciale Thea Gouverneur signatuur wordt meegeleverd. In de najaarscollectie vindt u nieuwe ontwerpen in de populaire stedenserie. Daarnaast kunt u rekenen op een mooie aanbieding.
Wij nodigen u graag uit op de Thea Gouverneur stand om de nieuwe pakketten te komen bekijken.

Lanarte Borduurpakketten
De beide najaarscollecties 2014 van Lanarte bevatten tien nieuwe ontwerpen met verschillende thema's. Een drietal mooie bloemenpakketten. Twee prachtige uitgesproken dames. Vier eigentijdse bloemencreaties van Marjolein Bastin. En als hoogtepunt van deze collectie een prachtige Spaanse dame op zwart aida.
Kijk ook hier voor meer informatie over de najaarscollectie Lanarte van 2014. 

Coats - Schachenmayr breigarens
Op onze stand vindt u het Coats team, inclusief het complete gamma aan breigarens. Het voornaamste nieuws dat wordt gepresenteerd op de najaarsbeurs is de première van de nieuwe lente-zomer collecties 2015 van Schachenmayr, Regia en Rowan. Van alle nieuwe kwaliteiten zal het volledige kleurengamma en een gebreid model worden getoond.
Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de breiwol wintercollecties voor seizoen 2014-2015

Tevens stellen we de nieuwste promoties voor, die in de recente 'Coats info' nieuwsbrieven staan. Op borduurgebied presenteren wij het nieuwe supplement 'kits en canvas' van onze merken Anchor, Royal Paris en Maya. 
Grote aandacht voor de nieuwe lifestyle stoffen. 
Al met al veel nieuws, dus zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Coats op onze stand.

 

Kaarten
Het is mogelijk om gratis twee kaarten te downloaden met uw BTW nummer. Voor deze kaarten gaat u naar deze website, waar u zich kunt aanmelden met uw gegevens en BTW nummer, waarna u de kaarten verkrijgt.

Let op dat u hierbij uw volledige BTW nummer gebruikt, met NL ervoor en B01 erachter. Gebruik alleen letters en cijfers in het nummer, en geen leestekens.

Als klant van G Brouwer & Zn kunt u ook kostenloos kaarten bij ons aanvragen voor deze beurs. Gebruik daarvoor ons contactformulier op de contact pagina. Vermeld daarbij uw klantnaam of nummer en hoeveel kaarten u wenst te ontvangen. We zullen de kaarten naar u toe sturen.

Informatie Americahal Apeldoorn
De Americahal is een prachtige hal met voldoende gratis parkeerplaatsen en makkelijk te bereiken via de snelwegen A1 of A50. Klik hier voor de Americahal in Google Maps.




Naar het overzicht