Boek Mijn Tas

28 juli 2014

Tassen maken is gewoon erg leuk! Het start al met de voorbereiding: leuke stoffen uitkiezen, een geschikt patroon vinden of zelf uittekenen, bepalen voor wie en welk doel je de tas zal maken en de details zoals zakken en sluiting uitwerken. En dan komt het echte werk, je eigen creativiteit gebruiken, creeëren en trots zijn op het eindresultaat, het schept ontzettend veel voldoening. 

Met Mijn tas van blogsters Elisanna en Fynn is het eenvoudig om zelf een perfect passende tas bij elke outfit te maken. Aan bod komen 12 basis naaipatronen met elk een variatie. Van strandtas, clutch tot handtas in verschillende vormen en maten.

Aan de hand van foto's en patronen op ware grootte wordt stap voor stap uitgelegd hoe je er zelf aan begint en hoe je tot een mooi en uniek eindresultaat komt. En dit voor zowel de ervaren als de beginnende naaister. Met de stapsgewijze uitleg en duidelijke naaipatronen is het voor iedereen mogelijk de geknipte tas te naaien.

Elk concept wordt in twee uitvoeringen voorgesteld. Gebruik een andere sluiting, hengsel of gewoon een andere stof. maak de tas groter of kleiner, of teken de hoeken en de flap anders. Je tas zal er steeds anders uitzien. Naast gedetailleerde beschrijvingen staat het boek vol met creatieve tips om met één idee meer te doen dan enkel het patroon te volgen. Elisanna en Fynn dagen je uit. Ga je eigen creativiteit niet uit de weg en gebruik dit boek als inspirerende leidraad.

Klik hier voor Mijn Tas in onze webwinkel. art.nr. 059.17230

Auteur: Elisanna & Fynn
Uitgeverij: Tirion Creatief
Softback, 167 pagina's
ISBN: 9789043917230



Naar het overzicht