Burda naaipatronen collectie herfst winter 2014 2015

01 juli 2014

De najaarscollectie Burda voor het herfst-winter seizoen van 2014-2015.

Burda heeft de nieuwe collectie opgedeeld in verschillende stijlen:

Wo-Man-ly looks: Stoffen met mannelijke touch voor een elegante vrouwelijke stijl met maatwerk. Mannen die van elegante klassiekers houden, met perfecte snit, worden niet vergeten. Voor hen zijn er klassiekers in een moderne stijl.

Back To Black & White: Altijd een goede stijl. De onvervangbare combinatie komt terug. Dit seizoen met egaal kleurgebruik en met grove patronen. Tweed, pied-de-poule, schaakbord, stippen, cirkels, vissegraat en fantasieprints. Alles is mogelijk in deze combinatie.

Ladies Power: Klassiekers voor tijdloze en leeftijdloze elegantie. Met speelse, subtiele details en sprekende klassieke kleuren als zwart, antraciet, wit, blauw en rood.

Autumn Symphony: De kleuren van de vroege herfst, voornamelijk in egale kleuren in mat of met glitters. Een paar specifieke prints geven warme accenten op de eerste koude dagen.

Noble Jockeys: Sportieve en zelfverzekerde stijl. Jasjes met een slanke snit, de sportieve elegantie van de blouson jas, slange broeken van stretchstof, vaak gecombineerd met leren beenstukken aan de binnenzijde en jodhpurs.

Subtly Sexy: Discrete splits, plooien en slanke silhouetten creëren een chique look die het lichaam benadrukt. lichte maar stevige stoffen als lurex, jersey en stretch fluweel accentueren vrouwelijke vormen. Splitten in midi-rokken en jurken of een slim geplaatste rits zorgen laten net zoveel zien als je wil, of durft.

Gala: Lange of korte jurken, asymmetrisch, met jasje of een zandloper jurk. Alle feestkleding zit in deze stijl, met gebruik gemaakt van de meest chique stoffen als zijde, taft, fluweel, stretchsatijn, zijde chiffon, zijde jersey, georgette en tule.

Plus Size: Elegante stoffen die flatteren en vrouwelijke vormen benadrukken terwijl comfort en pasvorm niet zijn vergeten. Gemakkelijk te maken pull-on broeken, garanderen draagcomfort. Felle kleuren worden bijgestaan door flatterend champagne en antraciet en gecombineerd met zwart voor een slank silhouette.

Young Trend: Dit seizoen wordt elegant met sportief en sexy gemixt, gecombineerd met een klassieke twist, welke ook de jongeren, en de jong van hart, aanspreekt. Slanke snit gecombineerd met oversized stukken. Outfits met elegante details en op spijkerstof geïnspireerde Londonstijl.

Kids: De kindercollectie garandeert dat de kleinste onder ons zich goed voelen en er goed uitzien. Van dekens en kruippakjes tot het eerste schoolpakje. Uiteraard worden de pyjama's niet vergeten.

Costumes / History: De kostuums en historische outfits voor toneel of carnaval. Van Engelse renaissance, naar flower power, sexy 80's politieuniform naar elfjes en kleine spook of heksjes voor de kleinsten. 

Creative: Comfortabele poefs met een oosterse touch, nieuwe accessoires voor de keuken en kinderkamer en mooie, praktische tochtstoppers zitten in deze categorie.

De verschillende stijlen van deze collectie kunt u ontdekken in de afbeeldingen bij dit artikel. Dit trendoverzicht kunt u ook downloaden door hier te klikken (PDF)

Wanneer u voor uw winkel digitaal promotiemateriaal of productafbeeldingen nodig heeft, kunt u dat bij ons opvragen. U kunt ons bereiken via de contactpagina.

Voor de Burdadealers wordt de collectie wordt uitgeleverd in week 29 van 2014.
U kunt de boeken van Burda collectie najaar winter 2014 2015 ook online bekijken.

Klik hier om de Burda collectieboeken van dit najaarsseizoen te bekijken als online bladerboek.

Heeft u interesse om Burda en/of Simplicitydealer te worden, neem dan contact met ons op.




Naar het overzicht