Lennie Flennerie Najaar 2015

21 september 2015

Lennie Flennerie is een collectie van perfect op elkaar afgestemde producten die onderling goed gecombineerd kunnen worden en nog belangrijker: samen met de klevende materialen kun je zonder lijm of naald en draad in een handomdraai iets leuks maken! Alle materialen zijn gericht op werken met stoffen.

Het assortiment van Lennie Flennerie bestaat uit drie groepen: BasicsTools en Adds.

De Lennie Flennerie collectie is te bekijken in een online catalogus. Klik hier om door de digitale catalogus te bladeren.

De Basics zijn A4 vellen in drie verschillende materialen; Iron On, Stick On en Colour pad. Ze kleven aan beide zijden en ieder basismateriaal heeft zijn eigen voordeel. Iron On is ideaal voor het decoreren en maken van kleding, kussens en ander textiel omdat het wasbaar is. Met Stick On kun je lekker snel werken en het is ideaal voor kinderen, omdat een strijkijzer niet nodig is.
Tot slot: Colour pad, een onwijs leuk materiaal dat multifunctioneel is. Het werkt snel, is dik (1,2 mm), stevig en heeft een mooie kleur. Erg leuk om in 3D te gebruiken!

De Tools zorgen ervoor dat Lennie Flennerie echt een totaal concept is. Tools bestaat uit mallen, bijvoorbeeld een sjabloon voor een doosje of figuur of een markeerstift (lost vanzelf op). Steeds worden nieuwe designs en gereedschappen toegevoegd.

Tot slot bevat de collectie Adds. Adds zijn toevoegingen aan de collectie. Exclusieve designs in stofjes, bandjes en motieven die op elkaar zijn afgestemd en ideaal om te combineren. De Adds zijn en blijven trendy en vernieuwend.

Vier keer per jaar wordt een nieuwe collectie Tools en Adds geïntroduceerd, gebaseerd op modetrends. Voor dit najaar zijn er vier nieuwe stoffen, twee nieuwe lintassortimenten en twee stencilsets toegevoegd aan het assortiment, om de leukste creaties te kunnen maken.

Bezoek ook de websiteFacebook pagina en Pinterest pagina van Lennie Flennerie voor meer inspiratie. 

Lennie Flennerie,
Creative with Fabrics!




Naar het overzicht