ReStyle Fabrics Stoffen op Zelfbediening

27 mei 2016

Vaak worden er in creaties kleinere en meerdere stukken stof gebruikt. Om het voordeel te geven van een breed stoffenassortiment, zonder de vele ruimte die grote rollen stof innemen is er nu ReStyle Fabrics.

 

Veel verschillende prints
Verschillende dessins zijn er samengesteld voor dit uitgebreide stoffenassortiment in zelfbedieningsverpakking. De opmaak is 50 x 70 cm, wat ze ideaal voor hobbyprojecten, interieuraccessoires en patchwork maakt. Er is keuze uit verschillende kleuren stoffen, met bloemen, robots, sterren, stippen, paisley, meisjes of jongensstof, romantisch of stoer.

De verschillende verkrijgbare stoffen zijn op de afbeeldingen in kleuroverzichten met kleine stukjes stof te bekijken. De verpakking is te zien op de laatste afbeelding. Deze verpakking wordt per dessing per 5 stuks geleverd.

 

Gemakkelijk ophangen of opbergen
Voor elk project een passende stof. Deze stoffen kunnen door middel van een euroslot aan de zelfbedieningswand worden gehangen of in de mooie ReStyle Fabric display van hout gepresenteerd worden. Op de website van G Brouwer vindt u het totale overzicht van de beschikbare stoffen.

Klik hier voor de ReStyle Fabrics in onze webwinkel (of zoek op ReStyle Fabric)



Naar het overzicht