Schachenmayr Najaarscollectie 2016-2017

04 mei 2016

Met Schachenmayr kunt u rekenen op een uitgebreide herfst/winter collectie welke is samengesteld op basis van de laatste trends. U kunt een flink aantal nieuwe garens verwachten en de bestaande kwaliteiten zullen daarnaast in veel nieuwe kleuren te verkrijgen zijn. 

De indeling van de collectie blijft zoals u deze gewend bent met de assortimenten Originals, Merino, Fashion en Baby Smiles. Op deze manier is meer overzicht gecreëerd voor u als klant, en is er duidelijk onderscheid tussen de verschillende wolconcepten. De kleur van de banderol geeft aan met welk assortiment u te maken heeft.

Het nieuwe collectieboek van Schachenmayr is weer helemaal up-to-date voor de najaarsperiode en hier willen wij u graag inzicht in geven. De Schachenmayr collectie is voorzien van nieuwe wolsoorten en nieuwe kleuren in de populaire kwaliteiten

De Schachenmayr najaarscollectie kunt u hieronder per artikel terugvinden, maar ook als collectieboek doorkijken en downloaden. 

Deze collectie bestaat uit de volgende kwaliteiten:
U kunt op de namen van de garens klikken om deze te openen in onze webwinkel

Schachenmayr Herfst-Winter 2016-2017

 

U kunt dit collectieboek bekijken via het overzicht op onze collectiepagina, of direct via de volgende link:

Collectieboek SMC najaar 2016-2017

 

 Bij deze collectie horen een aantal patronenboeken. Een overzicht van deze boeken vindt u in de Design Catalogus welke u hieronder kunt bekijken.

 

 



Naar het overzicht