TRUI Magazine 5 herfst 2016

22 augustus 2016

TRUI is een (online) magazine over breien en haken. Het magazine bevat onder andere informatie over garens, technieken en trends, patronen en interviews met ontwerpers. Door informatie te geven over de samenstelling en herkomst van garens en uitleg te geven over technieken wil het magazine bijdragen aan de bewustwording van het werken met verschillende soorten materialen en het toepassen van die technieken bij het maken van brei- en haakwerk.

In TRUI 5 vindt u verschillende patronen. In dit nummer is het derde deel van de unieke TRUI KAL. Deze KAL is geïnspireerd op de motieven die we tegenkomen in de landen aan de Oost- en Noordzee. In iedere uitgave van TRUI magazine dit jaar zal een nieuw stuk patroon worden gepresenteerd inclusief mooie verhalen over de geschiedenis en traditie van breien in de verschillende regio's.

Aan het einde van de reis, hebben we een heerlijk warm vest gebreid. Een vest vol herinneringen aan een mooie reis met prachtige breitradities, die tot op de dag van vandaag nog volop in leven zijn. Voor meer informatie: www.truimagazine.nl of bestel het TRUI magazine via onderstaande link.

Voor deze KAL is het heerlijke garen Rowan Felted Tweed gebruikt. Het garen is een mix van merino wool, alpaca en viscose. Het garen heeft een schitterend tweed effect.

Klik hier om Rowan Felted Tweed te bekijken in onze webwinkel.

Als alternatief garen naast Rowan wordt het Schachenmayr garen Wool 125 geadviseerd. Een allround garen van 100% scheerwol. De gebruikte kleuren deze KAL staan aangegeven in de flyer.

Naast de KAL vindt u in het magazine meerdere patronen waaronder een leuk patroon voor een Col, gemaakt met Rowan Big Wool, ontworpen door Lisanne Multem van Draad en Praat.

U vindt Trui magazine in onze webwinkel. art.nr. 067.TRUI04

De overige TRUI magazine zijn ook nog verkrijgbaar. Wilt u bijvoorbeeld nog starten met de Rowan KAL? Dan heeft u ook TRUI 3  en 4 nodig.



Naar het overzicht