Catania Flammé en Soft & Easy

28 november 2016

Twee nieuwe kwaliteiten in de voorjaarscollectie 2017 van Schachenmayr zijn Catania Flammé en Soft & Easy. We stellen deze twee nieuwe garens graag aan u voor.

Catania Flammé is een uitbreiding op de Catania familie en grijpt de trend van onregelmatige structuren voor komende zomer aan. Het Flammégaren is 100% katoen en is een combinatie van een niet-gemerceriseerde draad samen met een gemerceriseerde gekamde draad. De Flammédraad zorgt ervoor dat het garen iets zachter aanvoelt dan Catania. 
Het garen is ideaal voor Dames en Kinderontwerpen en heeft hetzelfde stekenverhouding als Catania waardoor dit garen geschikt is voor ieder Cataniapatroon. 
Catania Flammé is verkrijgbaar in 10 kleuren.

Download hier de afbeeldingen

Klik hier voor Catania Flammé in onze webwinkel. art.nr. 035.9807352


Soft & Easy 
is een innovatief garen met anti-pilling vezels waardoor eventuele storende knotjes vanzelf van het breiwerk afvallen. De bollen hebben een cilindervorm waardoor ze gemakkelijk te stapelen zijn en het draadbegin snel te vinden is.
Het acrylgaren met dralon voelt zeer zacht op de huid en is ademend. Daarnaast kan Soft & Easy veilig in de wasmachine en droogt het snel. Verkrijgbaar in 16 kleuren.

Download hier de afbeeldingen

Klik hier voor Soft & Easy in onze webwinkel. art.nr. 035.9807353



Naar het overzicht