10 februari Warme Truiendag met Club Geluk

16 januari 2017

Op vrijdag 10 februari 2017 is het Warmetruiendag. Op deze dag wordt opgeroepen de verwarming lager te zetten - en een warme trui aan te trekken - om energieverspilling tegen te gaan. Het perfecte moment om een fantastische (zelfgebreide) trui aan te trekken! Dankzij Club Geluk en de fantastische truien kun je dit jaar de show stelen. Met de gemakkelijke breipatronen in dit boek maak je in no time een indrukwekkende trui. En is 10 februari toch te kort dag? Geen probleem! Zo'n fantastische trui misstaat eigenlijk nooit. 

Club Geluk en de fantastische truien staat vol fantastische truien en accessoires die je leven opvrolijken. Het basispatroon brei je razendsnel en daarop kun je allemaal toffe variaties maken: een tattootrui, een glow-in-the-darktrui, een paardentrui met 3D-manen, een hamburgertrui met ruches als sla, een trui met een berglandschap met 'luchtmuts' en nog veel meer. Fantastische truien voor de hele familie: voor man, vrouw én kind. Haal de breipennen maar weer uit de kast!

Klik hier voor het boek van Club Geluk in onze webwinkel art.nr. 059.21329

Over de auteurs
Club Geluk - Marieke Voorsluijs en Barbara Löhnen - ontwerpt en vervaardigt stoffen en interieurartikelen en geeft workshops handwerken. Voor Volkskrant Magazine breide Cluk Geluk het kerstdiner van Onno Kleyn. Bovendien is er een eigen lijn, genaamd 'Geluk Maak Je Zelf', met allerlei DIY-handwerkpakketten om te haken, breien, borduren en macrameeën

Prijs: € 19,99
ISBN: 9789046821329
Aantal pagina's: 112 pagina's



Naar het overzicht