Haakathon Catootje

27 januari 2017

Haak (weer) mee op de Haakathon!

Op WereldLepraDag 2017 heeft de Leprastichting het startschot gegeven voor alweer de derde editie van de haakmarathon. Meedoen of zelf een haakathon organiseren? Lees hieronder verder.

Hoera, een nieuw haakpatroon!
Zoals ieder jaar is er ook in 2017 een nieuw haakpatroon van een figuurtje uit Jan, Jans en de kinderen, ontworpen door haakgoeroe DenDennis. Dit jaar is Catootje aan de collectie toegevoegd! Je weet wel, dat meisje met mopsneus, bril, 2 staartjes en een naveltrui.

Haak je (weer) mee?
Op zaterdag 28 januari start de haakathon en worden er een dag lang zoveel mogelijk Catootjes gehaakt. Dat is niet alleen flink wat 'haakuren' maken, maar ook ontzettend gezellig. De gehaakte exemplaren kunnen daarna verkocht worden aan vrienden, familie, of collega's. De opbrengst gaat naar de Leprastichting. We zouden het fantastisch vinden als je op deze manier meehelpt in de strijd tegen lepra!


Wil je graag zelf een Haakathon organiseren?

Wil je graag zelf een Haakathon organiseren? Neem dan contact op met Cor Slob via: c.slob@leprastichting.nl. Liever geen Catootje, maar de Rode Kater of Teckel Lotje inzetten voor een Haakathon? Dat kan uiteraard ook.

Kijk voor meer informatie op de website van de Leprastichting: HAAKATHON



Naar het overzicht