Cosy Woondekens CAL met Durable Cosy fine

25 juli 2017

Jolanda en Naomi geven hun succesvolle 'Double Trouble' CAL komend najaar een vervolg met een Cosy Woondekens CAL. De woondekens bestaan uit vierkanten, die aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke 14 dagen een nieuw patroon gepresenteerd.

Wanneer?

Vanaf 15 september, 8 weken lang elke 14 dagen een patroon, zodat er op 22 december een mooie woondeken als eindresultaat op uw bank kan liggen. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en video’s. Via de Facebookgroep 'Haakplein' is de Cosy Woondekens CAL te volgen (een overkoepelende groep voor alle CAL's).
Men kan ook meehaken via de website www.haakplein.com of het blog scrapselsvanjolanda.blogspot.nl

Vanaf september zijn er van deze CAL pakketten beschikbaar in de twee kleurkeuzes. Deze pakketten worden aangeboden in een mooie, stevige Crochet Along tas. Naast het garen bevat iedere tas een speciale flyer waarmee prachtige items verloot worden in de facebookgroep.

Pakketten, garens en materialen

De pakketten, garens en gebruikte materialen als de Clover Amour haaknaald dikte 4,0 - 4,5 - 5,0 en 5,5  zijn te vinden in onze webwinkel.

De dekens worden, afhankelijk van de hand van haken, ongeveer 160 x 115 cm groot. Door meer vierkanten te haken, is de deken nog uit te breiden. Hiervoor zijn uiteraard wel extra bollen nodig. 

 

Er wordt gehaakt met Durable Cosy fine, een heerlijk zacht garen, er zijn twee kleurvarianten beschikbaar. Een stoere Cool ‘n Cosy met groen en blauwtinten en de Sweet ‘n Cosy met rozetinten. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten, foto’s, haakdiagrammen en video’s.

De pakketten zijn per direct te reserveren en worden in de week van 4 september uitgeleverd.

Jolanda en Naomi kunnen niet wachten om van start te gaan. Hieronder meer informatie over de garens en de CAL. Blijf op de hoogte via de facebookgroep 'Haakplein' om op de hoogte te blijven of mee te doen met deze nieuwe CAL!



Naar het overzicht