Natuurlijk Haken Nordic Style van Maaike van Koert

25 oktober 2017

Laat je onderdompelen in de Scandinavische sfeer die centraal staat in Natuurlijk haken Nordic style van Maaike van Koert.

Wil jij graag leren haken in de trendy Scandinavische stijl? Dan is het nieuwe boek Natuurlijk Haken van Maaike van Koert (bekend van de blog: CreJJtion) echt iets voor jou! Laat je inspireren door de prachtige mode- en woonaccessoires, gemaakt door vernieuwende garens als hennep en linnen.

Maaike combineert natuurlijke garens en naturelle kleurtinten tot prachtige haakpatronen. Leer omslagdoeken, sokken met een Noors design, warme mutsen en dekens in diverse kleuren haken aan de hand van een simpele, stapsgewijze handleiding, inclusief haakschema’s als extra houvast. De combinatie van simpele en ingewikkelde haaksteken zorgen ervoor dat het boek zowel leuk is voor beginners als gevorderden. Natuurlijk haken is de opvolger van het populaire haakboek: Puur haken

Prachtige mode- en woonaccessoires gehaakt met natuurlijke materialen. Van one size vest en omslagdoek tot geometrisch kussen en babydeken. Maaike van Koert weet als geen ander mooie wol en garens om te zetten naar unieke haakpatronen. Patronen die ontworpen zijn met oog voor detail en variëren in haakniveau.

Achterin dit boek staan alle patronen stapsgewijs beschreven, ondersteund met gedetailleerde haakschema’s en teltekeningen.
Een heerlijk boek om doorheen te bladeren én zelf deze mooie ontwerpen te haken!

Wil je alvast het boek bekijken? Klik hier om een inkijkexemplaar te openen.

Auteur: Maaike van Koert
Uitgeverij: Veen Bosch & Keuning
Prijs: € 14,99
ISBN: 978 90 4391 967 8



Naar het overzicht