Verkooppunt: Creastudio Juf Wolle

Webwolwinkel: inspirerend & creatief
Laat je in de webwolwinkel inspireren en ga creatief aan de slag met eerlijke producten.

 

Webwolwinkel is een webshop van Marleen Lubbers.

Heb jij dat nu ook? Als je in een wolwinkel staat dat het gaat kriebelen. Je wilt iets maken met al dat moois! Die passie voor wol had ik als kind al. Mijn beide oma's hebben mij ook geïnspireerd. De Webwolwinkel is een uit de hand gelopen hobby. Graag deel ik mijn passie met jou. Ik wil je enthousiasmeren met mooie wol en inspirerende kleurpakketten. Laat je creativiteit de vrije loop en haak en brei de mooiste projecten waar je trots op kunt zijn.

Wol en garens

De collectie handwerk garens bestaat uit natuurlijke materialen. Wol, katoen, linnen en gerecycled textielgaren. Bij Webwolwinkel vind je een compleet aanbod garen. Want je weet: natuurlijke materialen zijn beter voor mens en milieu.

Inspiratie pakketten voor breien en haken

In de Webwolwinkel vind je handige kant-en-klare pakketten voor breien en haken. Met deze voordelige pakketten kun je direct aan de slag. Er zijn kleurinspiratie pakketten en DIY pakketten inclusief haaknaald en patroon.  Leuk om te haken en breien. Je kunt direct aan de slag.

Hobbyboeken en magazines

Op zoek naar inspiratie voor het breien of haken? Bij Webwolwinkel vind je de mooiste brei- en haakboeken en magazines. Bijvoorbeeld de nieuwste magazines van Katia; hobbyboeken, haken en sfeer, kant haken en nog veel meer!

10% korting  na aanmelden nieuwsbrief

Na aanmelding voor de nieuwsbrief op de site ontvang je 10% korting op je eerste bestelling. Bovendien mis je daarna geen aanbieding meer van nieuwe garens, gratis patronen, handige tips en inspiratie. De nieuwsbrief verschijnt één keer per maand.

Chocolade en handwerken gaan prima samen

Heerlijke repen van ‘Tony Chocolonely’ in de Webwolwinkel.  Sinds hun oprichting in 2005 stellen zij misstanden in de chocoladewereld aan de kaak. Door de chocoladerepen te verdelen in ongelijke blokjes bijvoorbeeld. Tony’s koopt de cacao rechtstreeks in bij boeren in Ghana. De chocolade is fairtrade. De repen zijn niet te weerstaan. Heerlijk bij een kopje thee of koffie met een handwerkje. Kortom chocolade en handwerken gaan prima samen.

Webwinkelkeur keurmerk

De Webwolwinkel heeft het keurmerk ‘Webwinkelkeur’. Hier ben ik heel trots op. Je kunt een review achterlaten en zo klanten informeren over de collectie garens of jouw ervaringen delen over het gebruik er van.

Workshops

Wil jij leren breien of haken? Geef je op voor één van de workshops. Haaklessen voor beginners worden gegeven in 3 lessen van 2,5 uur. In kleine groepen van 4-6 personen. Deze lessen worden in Heerhugowaard gegeven. Voor vrijblijvende informatie kun je een mail sturen naar: info@webwolwinkel.com

Webwolwinkel: inspirerend & creatief

De Webwolwinkel wordt gerund door mij maar dat doe ik niet alleen. Met een beetje hulp van mijn gezin loopt de webshop op rolletjes en hou ik tijd over voor mijn hobby: Haken en breien!

Dit verkooppunt heeft onder andere de volgende artikelen in het assortiment:

Durable


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 
 

Creastudio Juf Wolle
Zuiderlicht 163
1705 TS HEERHUGOWAARD

Website: www.creastudiojufwolle.nl