Haakboeken Top 5

09 mei 2014

Haken is helemaal hot! Of je nu houdt van granny squares, amigurumi's of complete dekens haken... we hebben de mooiste haakboeken op een rij gezet voor je. Hieronder de Haakboeken Top 5 volgens CraftKitchen

1) Prettig gestoorde amigurumi's

dendennis prettig gestoorde amigurumi's

 

Met stip op nummer één staat dit populaire haakboek van Dennis van den Brink. Hij bedacht de leukste, mafste en grappigste amigurumi's die je maar kunt bedenken. De hoofdrolspeler in het boek is Dendennis, een beetje rare jongen die in zijn fantasie allemaal vriendjes om zich heen heeft verzameld. Kleurrijke minifiguurtjes met gekke namen als Soepkip, Brompot, Angsthaas of Snoeshaan.
Klik hier voor dit boek in onze webwinkel art.059.16646

Auteur: Dennis van den Brink - Uitgeverij: Tirion Creatief
Softback, 79 pagina's

ISBN 9789043916646

2) Myboshi Magazine - Haken, mijn passie

myboshi magazine

Hoewel niet echt een boek laten we je toch graag kennismaken met het eerste Myboshi-magazine dat zojuist is verschenen. Een vrolijk boekwerkje met leuke weetjes, nieuws, patronen én een interview met Felix en Thomas.
Voor alle Myboshi-wolsoorten vind je patronen uitgewerkt in verschillende thema's. Zoals een stropdas, een sjaal en een haarband met bloemen. Voor de meer ervaren haakster staan er patronen in voor tasjes, handvatten en een zadelhoes voor je fiets en nog veel meer ideeën. Kortom een must-have voor alle Myboshi-fans!

Klik hier voor dit boek in onze webwinkel art.067.M1

3) Zoomigurimi 2

Zoomigurumi-2-joke-vermeiren

Let op: kleine beestjes haken kan verslavend zijn... In Japan hebben ze dat al ondervonden en zijn ‘amigurumi' al jaren een rage. Amigurumi is de Japanse term voor ‘kleine gehaakte of gebreide poppetjes' en Zoomigurumi is een woordspeling hierop. In Nederland hebben ook steeds meer mensen de smaak te pakken en daarom heeft auteur Joke Vermeiren alweer een tweede boekje geschreven. Je vindt er 15 patronen voor beginners en gevorderden. Zoals een wollig wasbeertje, een koddige koe en twee lieve lammetjes.

Klik hier voor dit boek in onze webwinkel art.059.39900

Auteur: Joke Vermeiren - Uitgeverij: Halewyck/Forte
Softback, 103 pagina's
ISBN 9789082039900


4) Haak IN!

Haak IN Jorine Tieleman

Onder het motto ‘Haak van je huis je thuis' ontwierp Jorine Tieleman 20 kleurige projecten. Van pannenlappen tot een ABC-speelkleed en van een deurhanger tot vingerpopjes. Bij deze haaksels komt een nieuwe techniek aan bod, namelijk het inhaken van patronen. Hoe je dit doet wordt stap voor stap uitgelegd. De beschrijvingen worden aangevuld met sfeervolle foto's en tekeningen. Dit boek staat boordevol nieuwe haakinspiratie om je huis aan te kleden.

Klik hier voor dit boek in onze webwinkel art.059.16745

Auteur: Jorine Tieleman - Uitgeverij: Tirion Creatief
Softback, 60  pagina's.
ISBN: 9789043916745


5) Kleurrijke cadeautjes haken

Kleurrijke cadeautjes haken margriet de muinck

Een vrolijk boekje om cadeautjes uit te maken of om zelf cadeau te geven! Je vindt er tien verschillende kleurige kleine en grotere haakprojecten versierd met kraaltjes, 
knoopjes en lintjes. Met duidelijke stap voor stap-uitleg.
Met de heldere uitleg en de duidelijke stap voor stap foto's en tekeningen maak je in een mum van tijd prachtige accessoires voor jezelf of voor je huis. En natuurlijk zijn alle modellen ook uitermate geschikt als cadeautje.

Klik hier voor dit boek in onze webwinkel art.059.72510

Auteur: Margriet de Muinck - Uitgeverij: Forte
Softback, 48 pagina's
ISBN 9789058772510

 



Naar het overzicht