Tunisch avontuur - Wieke van Keulen

23 december 2016

Heb jij ook zin in het Tunisch Avontuur, de crochet-a-long van Wieke van Keulen?

Begin januari 2017 start het Tunisch Avontuur, een crochet-a-long, waarbij iedere maandag een nieuwe Tunische haaksteek wordt uitgelegd. Inmiddels is het Tunisch Avontuur internationaal ook een succes. Vandaar dat het is omgedoopt naar Tunisian Adventure. 

Meedoen en aanmelden
Meedoen is eenvoudig. Je kunt gratis mee doen of een klein bedrag doneren. Op wieke.com vind je een speciale pagina waarop alle informatie gedeeld wordt.

Pakketten
Als winkel kun je ook deelnemen aan dit initiatief, want het echte handwerkadvies dat altijd op maat is, wordt in de handwerkwinkel gegeven. Er zijn verschillende pakketten in diverse kleuren beschikbaar voor deelnemers. Er is rekening gehouden met deelnemers met een kleiner en deelnemers met een groter budget. Als winkel is het misschien een leuk idee om een handwerkcafé te starten om extra uitleg te geven. Of misschien heb je zelf ideeën over leuke initiatieven zodat je meer klanten aan jouw winkel kan binden. Er zijn pakketten van Schachenmayr Catania en voor de wolliefhebber en Rowandealer een pakket van Rowan Felted Tweed. 

Inhoud pakket:
– het garen voor de hele CAL
– speciale Wieke tas
– kans op een verwendag ter waarde van € 99,95
– Tunisian Adventure patroon week 1

Gebruikte rondhaaknaalden zijn van Pony in maten:
Cataniapakket: 3,0 3,5 en 4,0
Rowanpakket: 3,5 4,0 en 4,5
Wieke levert voor maat 4,0 een eigen naald.

Bekijk de Wieke CAL 2017 pakketten in onze webwinkel.

Wieke
Dit initiatief is een van de manieren waarop Wieke (wieke.com) haar kennis van handwerktechnieken doorgeeft. Wieke heeft ervaren dat handwerken je niet alleen in verbinding brengt met gelijkgestemden maar ook leidt tot mooie vriendschappen. Ook inspireert zij mensen graag tot het maken van mooie creaties. Wieke vind je op Facebook, Twitter, Instagram en op Ravelry.

 



Naar het overzicht