Services

 

We denken graag met u mee in oplossingen. Naast de service die u van ons gewend bent bieden wij ook een aantal services aan met betrekking tot uw e-commerce oplossingen en EDI integraties. Hiermee hopen we u te kunnen ondersteunen met het koppelen van onze database aan uw webshop of voorraadsysteem.


E-commerce oplossingen
Om u te kunnen ondersteunen in het opbouwen en onderhouden van uw webshop en/of uw inkoopproces te vereenvoudigen bieden wij een aantal oplossingen.
Hieronder vind u een korte beschrijving van deze mogelijkheden.

Scanner
Een kleine en handzame scanner heeft het bestellen aanzienlijk makkelijker gemaakt. Samen met software zal deze scanner trouwe klanten ter beschikking staan. Artikelen zullen eenvoudig te identificeren zijn,verkeerde bestellingen worden nagenoeg geheel voorkomen en nabestellen is kinderspel. 

Alleen de barcodes van de artikelen scannen, deze data via de computer inlezen in de webwinkel en direct versturen. U heeft direct overzicht van uw bestelling en een bevestiging in uw emailbox. 

Wanneer u meer informatie wenst over de scanner, kunt u via de contactpagina op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Datakoppelingen
Speciaal voor onze klanten hebben wij een datapakket. Met dit pakket krijgt u toegang tot het downloaden van onze basis datafeed met de basis gegevens van ons assortiment als artikelnummers, EAN's, de standaard inkoopprijzen en consument adviesprijs. Deze datafeed word continu ververst.
Heeft u interesse in deze oplossing of heeft u vragen, dan staan wij u graag te woord.

EDI mogelijkheden
Electronic Data Interchange (EDI) is een standaard voor de elektronische uitwisseling van bepaalde documenten, zoals orders, facturen en bepaalde berichten of bevestigingen.
Indien uw organisatie werkt met EDI koppelingen (bijvoorbeeld EDIFACT), beschikken wij over de mogelijkheid om deze verbindingen ook met uw organisatie op te zetten waardoor de bestelprocessen en adminstratie gestroomlijnd kan worden.
Mocht u vragen hebben omtrent EDI dan staan wij u graag te woord