Verkooppunt: De Haakbaak

De Haakbaak is dé internetwinkel op het gebied van haken en wij verheugen ons er op je al het moois in onze winkel te laten zien.

Wij specialiseren ons met veel plezier in alles wat met het haken van amigurumi, knuffels, home decor en modeaccessoires te maken heeft. Zo vind je naast de bekende "Catania" katoen van Schachenmayr in al hun variaties ook de net zo mooie "Limone" katoen van Schoeller & Stahl in onze winkel. Daarnaast bieden wij je ook garens met wol, alpaca en kasjmier aan die heerlijk zijn voor het maken van (baby)kleding, dekens, sjaals en andere warmhouders. Verder hebben wij een keur aan haaknaalden en inspirerende haakboeken uit binnen- en buitenland en diverse onmisbare handigheidjes. Ook aan veiligheidsoogjes voor knuffeldieren en amigurumi hebben wij gedacht. Kortom: veel leuke dingen om uit te kiezen en geïnspireerd door te raken!

Kijk rustig rond in onze webwinkel en geniet van al het moois dat wij je te bieden hebben. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment boeken en de mooie kleuren van onze garens, pak je haaknaald en ga lekker aan de slag.

Neem als je iets meer wilt weten over één van onze artikelen gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Dit verkooppunt heeft onder andere de volgende artikelen in het assortiment:

Durable
Schachenmayr


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 
 

De Haakbaak
Meester Jac.Takkade 5
1432 CA AALSMEER

Tel: 06-22257676

Website: www.haakbaak.nl De Haakbaak