Knopen voorjaar 2015 - voorordering

12 december 2014

Met drie nieuwe stijlen voor het komende voorjaarseizoen, geven wij u een overzicht van de knopencollectie voor het voorjaar van 2015. De drie verschillende thema's zijn verweven in deze collectie. Knopen in verschillende materialen, vormen en kleuren afgestemd op de mode van het komende najaar en winter. Via de onderstaande links kunt u deze voorselectie bekijken in een digitale vorm.

De knopen in deze online collectieboeken zijn als voororder te plaatsen tot en met 19 december en zullen begin maart 2015 worden uitgeleverd zodat u ze tijdig voor het seizoen in de winkel heeft.

De collectie is opgedeeld in een aantal stijlen, welke in het collectieboek achter elkaar worden getoond. U loopt in het collectieboek door de verschillende stijlen heen. De verschilllende stijlen worden getoond in de afbeeldingen hiernaast.

Knopen Mode collectieboek voorjaar 2015
Klik hier om het online collectieboek van de knopenvoorordering voorjaar 2015 te openen.

 

Kinderknopen
Uiteraard is er ook een kinderknopen collectie samengesteld met vele unieke, kleurrijke en bijzondere knopen. In deze collectie ook kunststof kliksluitingen voor tassen.
Klik hier om deze collectie te bekijken

 

 

Wanneer u deze knopen collectie, of een deel ervan, wilt bestellen kunt u ons vragen om een bestellijst. Deze sturen we u direct toe, zodat u gemakkelijk en overzichtelijk uw bestelling kunt maken.

Vragen over deze collectie, het voororderen of de bestellijst kunt u stellen via het contactformulier
Geeft u daar, in het geval van een prijslijst, bij aan of u deze lijst digitaal of wilt ontvangen per post.




Naar het overzicht