Kerstlint collectie 2014

28 november 2014

Een mooi lint is onmisbaar met de kerstdagen. Of het nu is voor kleding, interieuraccessoires de kerstboom of cadeau's in te pakken, G Brouwer heeft een ruime selectie kerstlint waarmee u zeker zult slagen.

De enorme keus in kerstlinten is voor het komende kerstseizoen vernieuwd en aangevuld. Onze styling afdeling heeft een feestelijke collectiesamengesteld met lintsoorten, bandjes, koorden en galons in vele kleuren en breedtes. Ook vindt u veel goudgalon terug in deze collectie.

De unieke kerstlint collectie 2014 is digitaal te bekijken bij de collecties op de website welke u bovenaan de pagina in het menu terugvindt, of klik u hier om direct het online collectieboek te openen.

Klik hier voor het Kerstlint collectieboek 2014 in digitale vorm.

 

 

De gehele collectie kerstlint 2014 vindt u ook terug in de webwinkel.
Klik hier om de collectie te bekijken en/of te bestellen in de webwinkel.

Kerstartikelen
Naast de kerstlint collectie kunt u in onze webwinkel ook een aantal andere kerstartikelen vinden.

Op de hoofdpagina van de webwinkel vindt u direct een kopje met Kerstartikelen.
Daar vindt u het kerstlint, -band, -koord, en -biaisband uitgesplitst. Daarnaast ook een overzicht van de kerstboeken, het glittervilt en opplakbare strassstenen, om elk interieur te laten schitteren. 
December is de maand van de cadeau's. We hebben voor u een groep met cadeautips samengesteld die u ook terugvindt in de webwinkel. 

Of klik hier voor een overzicht van cadeauartikelen per artikelgroep.




Naar het overzicht