G Brouwer op Fabrics and More Maastricht

08 november 2014

In de internationale en bourgondische omgeving van het MECC in Maastricht wordt op zondag 23 en maandag 24 november de vakbeurs Fabrics and More gehouden. Een gezellige vakbeurs voor Quilt-, Mode en Home Deco stoffen en bijbehorende producten als naai- en borduurmachines, garens, fournituren en nog meer! De openingstijden van de beurs zijn:
Zondag 23 november van 10:00 tot 17:00
Maandag
24 november van 09:00 tot 16:00

U bent van harte uitgenodigd op de G Brouwer & Zn stand om u te laten informeren en inspireren. Wij tonen u vele nieuwe items en onze courante A-merken. Daarnaast verleiden wij u graag met ijzersterke aanbiedingen. 

Op deze vakbeurs tonen wij de ReStyle collectie welke is voorzien van vele nieuwe artikelen voor dit en komende seizoen. Ook in de vele A-merken zijn voor dit winterseizoen prachtige nieuwtjes aanwezig. U vindt op onze stand een demonstratie met de artikelen van Clover. Maak kennis met de wonderclips, magnetische speldenhouderarmband, draaddoorsteker, polskussen om materiaal vast te houden, biaisband makers en nog vele andere nieuwe en handige artikelen die het werken met stoffen nog leuker maken.
Naast de artikelen tonen we u ook de talloze mogelijkheden in winkelpromotie, zowel digitaal als offline, om de consument te informeren en te prikkelen.

 

Kaarten
Het is mogelijk om gratis twee kaarten te downloaden met uw BTW nummer. Voor deze kaarten gaat u naar deze website, waar u zich kunt aanmelden met uw gegevens en BTW nummer, waarna u de kaarten verkrijgt.

Let op dat u hierbij uw volledige BTW nummer gebruikt, met NL ervoor en B01 erachter. Gebruik alleen letters en cijfers in het nummer, en geen leestekens.

Als klant van G Brouwer & Zn kunt u ook kostenloos kaarten bij ons aanvragen voor deze beurs. Gebruik daarvoor ons contactformulier op de contact pagina. Vermeld daarbij uw klantnaam of nummer en hoeveel kaarten u wenst te ontvangen. We zullen de kaarten naar u toe sturen.

Informatie MECC Maastricht
De MECC in Maastricht is een prachtige evenementencomplex met voldoende parkeerplaatsen en goed bereikbaar met de trein of de auto via de snelweg A2. Klik hier voor de MECC Google Maps.




Naar het overzicht