Myboshi op KreaDoe 2014

24 september 2014

Niemand minder dan de jongens van MyBoshi openen Kreadoe dit jaar op spectaculaire wijze! Op woensdag 5 november zullen zij tussen de eerste bezoekers staan te haken en om klokslag 10:00uur een gehaakte draad doorknippen om de KreaDoe officieel te openen. De gehele woensdag zijn zij aanwezig op de beursvloer en op vrijdag kun je ze vinden op het Haakplein.

Eigenlijk gaat de wereldwijde rage van MyBoshi, de gehaakte mutsen in hippe kleuren van de Duitse Felix Rohland en Thomas Jaenisch, over veel meer dan alleen haken. De jongens noemen hun klanten liever fans en hun fans zijn allemaal bevangen door het MyBoshi-virus, zelfs mannen zijn aan het haken geslagen!

Ontmoet de MyBoshi boys
Tijdens KreaDoe maken de mannen graag persoonlijk kennis met hun Nederlandse fans en helpen ze nieuwelingen met hun eerste steek. Daarnaast laten ze hun nieuwste boeken zien en presenteren ze de laatste aanwinst voor hun garencollectie; de MyBoshi nummer 5 van katoen en polyamide. Maak de mooiste MyBoshi-creatie en win!

MyBoshi winactie van KreaDoe
KreaDoe heeft een leuke winactie georganiseerd voor myboshi fans:
Ben jij MyBoshi-fan? Maak dan een foto van jouw mooiste MyBoshi-creatie en mail die naar Myboshi of laat hem zien op de facebookpagina van MyBoshi Nederland.

Thomas en Felix kiezen in de derde week van oktober persoonlijk een winnaar. Deze winnaar ontvangt 2 kaartjes voor KreaDoe en mag het MyBoshi prijzenpakket op het Haakplein persoonlijk komen afhalen. 
Meer informatie op de website van KreaDoe. Klik hier.


Kijk voor de laatste nieuwtjes van MyBoshi ook eens op de MyBoshi Facebookpagina.

myboshi facebook

 

 



Naar het overzicht