DMC Custom by me!

19 mei 2016

Het personaliseren van kleding is op dit moment populairder dan ooit! Maar, ook tassen en andere accessoires moeten er aan geloven, en worden steeds vaker op een creatieve manier 'aangepakt'. DMC is met een nieuwe lijn artikelen gekomen, om te zorgen dat alle soorten stof gemakkelijk en snel gepersonaliseerd kunnen worden door middel van borduren! Deze nieuwe lijn belooft komende zomer een grote rage te worden. 

De nieuwe lijn heet 'DMC Custom by me!' Met de producten uit deze lijn borduur je gemakkelijk en snel leuke en superhippe patronen op kleding! Of kies voor tassen, gordijnen, kussens, beddengoed, stoelen, of iets heel anders. Want, 'Custom by me' is geschikt voor alle soorten textiel! 

 

Lees hieronder hoe je 'DMC Custom by me!' gebruikt, en bekijk het filmpje over 'DMC Custom by me!'

 

Op CraftKitchen vindt u ook projecten gemaakt met DMC Custom by Me waarbij een duidelijke werkbeschrijving wordt gegeven. Kijk daarvoor verder op CraftKitchen.

 

Benodigde materialen

- een schaar

- een naald

- 'Custom by me!'-garen (keuze uit 36 kleuren, waaronder ook fluor en metallic)

- 'Custom by me!'-patroon (keuze uit 24  motieven, waaronder de lijnen city, glamour, summer en sport)

- de stof die je onder headen wilt nemen!

 

Kies een 'Custom by me!'-patroon en knip de plakversteviging ruim rond het patroon weg.

Trek het beschermlaagje aan de achterzijde los. Plaats het uitgeknipte 'Custom by me!'-patroon op je gewenste ondergrond. Is het patroontje niet op de juiste plaats terechtgekomen? Dat is geen probleem!

Een unieke eigenschap van dit product is dat het zeer gemakkelijk los te trekken is van de stof, en op een andere plek weer gemakkelijk vast te plakken is. 

 

Nadat de goede plaats voor het patroon is uitgekozen strijk je het glad met je hand. Kies vervolgens één van de 36 kleuren om mee aan de slag te gaan. Borduur vervolgens met de naald en het draad over de kruissteken die op het patroon staan afgebeeld. 

 

Klaar met borduren? Dan is het tijd voor een magisch moment! Want uiteraard moet de plakversteviging nog verwijderd worden. Dit kun je doen door de stof met je borduurwerk in het water te dompelen of onder de kraan te houden. Vervolgens is de folie ontzettend makkelijk te verwijderen, en blijft alleen het borduurwerk achter op de stof. Vervolgens drogen op de verwarming, en klaar is je gepersonaliseerde item!

 

Kijk hier voor alle Custom by Me artikelen in onze webwinkel, of kies hieronder voor de specifieke artikelen van deze pagina.

 

Vraag ons verkoopteam of uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden, artikelen en displays van het gehele concept. 

 

Klik hier voor het DMC Custom by me! fluor garen in onze webshop. art. nr. 011.900

Klik hier voor het DMC Custom by me! metallic garen in onze webshop. art. nr. 011.910

Klik hier voor het DMC Custom by me! gekleurde garen in onze webshop. art. nr. 011.920

Klik hier de DMC Custom by me! sheets met patronen in onze webshop. art. nr. 074.FC9999Naar het overzicht