Haken & Kleur Buiten - Saskia Laan en Claire Boeter

05 maart 2015

Het nieuwe boek 'Haken & Kleur Buiten' van Saskia Laan en Claire Boeter is uitgekomen! De namen van deze twee haaksters klinken inmiddels bij veel haakfans bekend in de oren. Ze zijn beide bekend van hun weblogs, en van de boeken 'Haken & Kleur' en 'Haken & Kleur Feest' die ze eerder samen hebben uitgebracht.

Nu is dan eindelijk het volgende boek gelanceerd: 'Haken & Kleur Buiten'! Dit gezellige boek staat boordevol projecten speciaal voor in de buitenlucht, bijvoorbeeld sjaals, omslagdoeken, polswarmers en tassen. Om je eigen plekje in de buitenlucht gezellig aan te kleden staan er ook genoeg patronen in het boek. Saskia en Claire haakten bijvoorbeeld picknickkleden, kussens, slingers, guirlandes, een kroonluchter en zelfs een hangmat!

Het boek heeft net als de eerdere boeken die zijn verschenen weer een eigen, vrolijke en kleurrijke stijl! Je kunt de projecten in het boek natuurlijk zelf gaan maken, maar je kunt het boek ook simpelweg doorkijken en inspiratie opdoen. De frisse foto's stralen uit dat het nu echt tijd is voor de zomer, zodat we gezellig met elkaar naar buiten kunnen!

Klik hier voor het boek 'Haken & Kleur Buiten' in onze webshop. art. nr. 059.00181



Naar het overzicht