Vriendschapsarmbandjes maken met My Friendship Bracelet Maker

28 april 2020

De My Friendship Bracelet Maker® is the makkelijkste en coolste manier om je eigen favoriete vriendschapsarmbandje te maken. Alles wat je nodig hebt zit erbij. De vrolijke verpakking bevat de handige armbandmaker met daaronder een uitschuifbare lade met 56 strengetjes garen in 14 verschillende kleuren. In de lade zijn de kleuren gemakkelijk los van elkaar op te bergen, waarna je de lade weer onder de armbandmaker kunt schuiven. Op deze manier is de vriendschapsarmbandjes maker ook ideaal voor onderweg of op vakantie.

Wanneer je helemaal onbekend bent met het maken van de vriendschapsarmbandjes is de basis gemakkelijk te leren. Bij de My Friendship Bracelet maker zit een boekje met een aantal basispatronen.

Patronen en instructie
Via deze link vindt u ook vele gratis patronen
 en video's met instructies en om inspiratie op te doen voor de mooiste armbandjes. U vindt daar ook een handige app waarmee verschillende knopen en ontwerpen gemakkelijk zijn te bekijken op telefoon of tablet.


Bent u op zoek naar garens voor de My Friendship Bracelet maker? Klik dan hier voor de garenpakketten.Naar het overzicht