Najaarsvakbeurs Kreavak Houten

10 september 2015

De najaarsvakbeurs Kreavak is afgelopen editie verhuisd naar Houten. Deze locatie beviel dusdanig dat besloten is om de najaarsvakbeurs ook op deze locatie te houden. Op zondag 13 en maandag 14 september 2015 kunt u op beide dagen terecht van 10.00 tot 17.00 uur in de Expo Houten

G Brouwer & Zn op vakbeurs Kreavak

Op de G Brouwer & Zn stand bent u van harte welkom om u te laten informeren en inspireren. U vindt een overzicht van de nieuwste items van onze courante A-merken in de fournituren, wol, modeaccessoires en handwerkartikelen. Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden voor winkelpromotie, zowel digitaal als offline, en ijzersterke aanbiedingen. Maak op onze stand kennis met de nieuwste trendy artikelen voor het komende najaar en de leuke concepten die uw verkoop enorm kunnen stimuleren.

Ontmoet Claire Boeter op onze stand, ontdek de byClaire collectie welke is uitgebreid met het nieuwe byClaire Nr.2 garen in prachtige kleuren en laat u informeren over de toekomstige byClaire-line. Op onze stand vindt u ook veel nieuwe mode artikelen voor het komende seizoen,
de Kumihimo en Lennie Flennerie collectie, en het laatste nieuws rondom de Schachenmayr en Regia brei- en haakgarencollecties.

FreeSpirit en Rowan stoffen spreken tot de verbeelding van een grote groep quilters en naaisters die op zoek zijn naar het merk en een ontwerpfamilie vol inspiratie. Deze stoffen zitten zit boordevol met creativiteit en levendige ontwerpen voor home deco, quilten, creatief bezig zijn en nog veel meer.
FreeSpirit en Rowan brengen een wereldwijde portfolio van toonaangevende bekende ontwerpers bijeen. De stoffen zijn zo divers en expressief als de kunstenaars zelf, ideaal voor wie op zoek is naar inspiratie en design.
De (quilt-)stoffencollecties van de premium brands Rowan en FreeSpirit zijn wereldberoemd en worden daarom al jaren op waarde geschat door de quiltliefhebbers en aanhangers van unieke designstoffen.

byClaire Facebook actie KreavaK

Bezoek onze stand, doe mee aan de byClaire actie en win een byClaire rolbanner voor in uw winkel!

Raad mee: welke nieuwe lijn artikelen wordt aan de byClaire collectie toegevoegd? 

Hebt u onze stand bezocht op de KreavaK beurs, dan weet u het! Meedoen aan deze actie is simpel.
1: Laat onder het Facebookbericht uw antwoord achter.
2: Maak een foto van het betreffende artikel.
3: Plaats de foto op uw eigen tijdlijn met #byClaireKreavaK.

Belangrijk is dat u dit doet op de tijdlijn van de pagina van uw bedrijf, of dat u dit openbaar doet. Op die manier is te zien dat u hebt meegedaan, en dingt u mee naar de mooie prijs!

Kaarten

Het is mogelijk om gratis twee kaarten te downloaden met uw BTW nummer. Voor deze kaarten gaat u naar deze website, waar u zich kunt aanmelden met uw gegevens en BTW nummer, waarna u de kaarten verkrijgt.

Let op dat u hierbij uw volledige BTW nummer gebruikt, met NL ervoor en B01 erachter. Gebruik alleen letters en cijfers in het nummer, en geen leestekens.

Als klant van G Brouwer & Zn kunt u ook kostenloos kaarten bij ons aanvragen voor deze beurs. Gebruik daarvoor ons contactformulier op de contact pagina. Vermeld daarbij uw klantnaam of nummer en hoeveel kaarten u wenst te ontvangen. We zullen de kaarten naar u toe sturen.

Informatie Expo Houten
De Expo Houten is een goed te bereiken evenmentenhal met voldoende gratis parkeerplaatsen en ligt centraal in Nederland, direct aan de A27. Klik hier voor de Expo Houten in Google Maps.




Naar het overzicht