Boekennieuws: komende periode veel nieuwe titels in het assortiment

03 september 2015

Aan ons assortiment boeken worden doorlopend nieuwe titels toegevoegd, maar de komende maanden zijn dit er wel heel veel! Om alles voor u als klant overzichtelijk te houden hebben we besloten om een groep aan te maken in onze webshop met alle nieuwe titels van dit najaar. De link hiernaartoe is te vinden onderaan dit nieuwsbericht. Zo kunt u op uw gemak bekijken welke nieuwe titels u graag wilt bestellen. Hieronder vindt u alvast meer informatie over een selectie van de nieuwe boeken uit ons assortiment. 

Nieuwe boeken

Haken

Een voorbeeld van een nieuwe titel in de categorie haken is het boek 'Kawaii haken'. In dit vrolijke boek van amigurumist Dendennis staan 25 amigurumi-patronen om te haken. Kawaii is Japans en betekent 'schattig', en dat zijn deze amigurumi's zeker! Ze zijn geïnspireerd op de Japanse manga-stijl. Van zoete donut tot supersnel raketijsje en natuurlijk haakkarakter Dendennis in zijn Kawaii-outfit! De patronen van deze schattige mini-amigurumi's staan stap voor stap beschreven, inclusief stappenfoto's. De patronen in dit boek zijn geschikt voor haaksters van alle niveaus. 'Kawaii haken' is via de webshop te bestellen en wordt vanaf oktober geleverd. 

Breien

In de categorie breien vindt u onder andere het nieuwe boek (de titel zegt het al) 'De nieuwe breibijbel'. Alles wat u altijd wilde weten over rechte en averechte steken, gedraaide en wandelende steken, oogjes en kant, bobbels en clusters, plooien en rimpels, richels en vouwen, lussen en structuurpatronen, omwikkelde en gevallen steken, afgehaalde steken, kepers, zigzags en golven, kleurenwerk, kabels en nog heel veel meer! Alle 250 stekenpatronen in dit boek zijn voorzien van duidelijke instructies, telpatronen en gebreide voorbeelden in aantrekkelijke kleuren. 'De nieuwe breibijbel' is via de webshop te bestellen en wordt vanaf begin september al geleverd. 

Naaien

Het magazine La Maison Victor verzamelde de 15 mooiste jurken uit haar collectie, én 1 bijpassend jasje dat nooit eerder in het magazine stond, in het nieuwe boek 'Jurken - La Maison Victor'. Naast de mooie foto's en heldere werkbeschrijvingen vindt u in dit boek alle patronen op ware grootte, van maatje 34 tot 56. Voor speciale technieken kunnen online filmpjes geraadpleegd worden op de site van La Maison Victor. Het boek is daarom ook heel geschikt voor beginners. In het boek staan toegangscodes om de filmpjes gratis te bekijken. 'Jurken - La Maison Victor' is via de webshop te bestellen en wordt vanaf oktober geleverd.

Hobby

Tijdens de kerstdagen mag het huis best wat warmte en gezelligheid uitstralen. Maar hoe maak je van kerst nu iets écht bijzonders, zonder dat je honderden euro's armer wordt? Het boek 'Een Sfeervolle Kerst' vertelt u daar alles over. Het boek laat zien hoe een huis tijdens de feestdagen mooi te decoreren is met bijvoorbeeld een adventskalender, een kerstkrans, een kaartjesslinger en nog veel meer. Er worden verschillende stijlen behandeld, zoals Scandinavisch, rustiek, traditioneel en kids. 'Een Sfeervolle Kerst' is te bestellen in onze webshop en wordt vanaf november geleverd.

 

Klik hier voor een overzicht van alle boeken voor het najaar in onze webwinkel in een overzicht.

Of bekijk alle boeken in een online catalogus:

 




Naar het overzicht