Nieuwe collectie winter 2015-2016

02 september 2015

Wanneer er een nieuw seizoen voor de deur staat zijn we bij G Brouwer & Zn alweer ruim van te voren bezig om een nieuwe collectie samen te stellen. In deze collectie worden de artikelen opgenomen die helemaal passen bij de laatste trends en ontwikkelingen. 

Speciaal voor de nieuwe collectie is een collectieboek samengesteld. In dit boek vindt u de nieuwe artikelen in de groepen band, koord, lint, applicaties, ritsen en elastiek. Kijk onderaan dit bericht voor het digitale inkijkexemplaar van het collectieboek winter 2015-2016.

Band
Allereerst is aan onze bandcollectie kort franjeband (20mm) toegevoegd in zeven hippe kleuren. In het modebeeld zal dit band komende winter vaak terugkomen. Ook de jeans trend zet zich nog steeds voort. In onze nieuwe collectie is onder andere jeans band te vinden met mooie glinsterende steentjes en sterretjes met de toepasselijke naam "Milky Way". Voor liefhebbers van de écht stoere look hebben we band met legerprint (biais en paspel) in verschillende kleurstellingen. Daarnaast is er nog prachtig elastisch rib band aan de collectie toegevoegd voor de ultieme winterse look. 

Koord
Wat betreft koord is er voor ieder wat wils te vinden. Het plat geweven koord is ontzettend stoer en kleurrijk en verkrijgbaar in zes verschillende kleurstellingen. Ook voor gebreid koord met een robuuste winterse look bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook eens ons leren koord (bijv. met slangenprint) waar bijvoorbeeld armbanden mee gemaakt kunnen worden. Vanaf vandaag vindt u een zelfmaakidee met dit koord op www.craftkitchen.nl

Lint
Ook de collectie lint is aangevuld met vrolijk lint in de thema's "Paris" en "Les Amies". Super vrolijk lint voor op een hippe meidenkamer. 

Applicaties
De nieuwe applicaties sluiten dit seizoen helemaal aan op de legertrend, die u al terug hebt kunnen zien binnen onze collectie band. Stoere applicaties in verschillende vormen en dessins die perfect geschikt zijn voor trendy outfits in winterse kleuren. Maar, in de winter kunnen we ook wel wat kleur gebruiken, en daar zijn de nieuwe applicaties in Ibiza stijl dan weer heel geschikt voor! 

Ritsen
Er zijn decoratieve ritsen aan ons assortiment toegevoegd in wel twaalf verschillende kleuren! 

Elastiek
In ons assortiment vindt u nu ook elastiek met een handige antislip coating, in twee verschillende maten en twee verschillende kleuren. 

 

Klik hier voor al deze artikelen in een overzicht in onze webwinkel.

 

Klik hier of hieronder om deze aanvulling aan de najaarscollectie in een online collectieboek te bekijken.

 



Naar het overzicht