DMC Natura Yummy

15 juni 2015

DMC is met een nieuwe lijn garens gekomen binnen de lijn DMC Natura Just Cotton, met de naam Yummy. Het garen heeft deze vrolijke naam gekregen omdat de kleuren zeer 'Yummy' zijn! Er is gekozen voor frisse pastelkleuren en lekkere felle kleuren, in tegenstelling tot de rustige en 'vergrijsde' kleuren van DMC Natura.

DMC Natura Just Cotton Yummy is een licht katoenen garen dat geschikt is om mee te haken en te breien, en een zeer goede kwaliteit heeft. Het garen is zacht en slijtvast, en gesponnen van meerdere dunne draden. Het DMC Natura garen is uiterst geschikt om te verwerken in kleding en accessoires. Het is zeer absorberend en is veelvuldig te wassen zonder dat de kleuren vervagen.

Bovendien is DMC Natura Just Cotton een ecologisch garen gemaakt in Europa en geverfd met ecologische verf. Bij de produktie wordt er minder water gebruikt uit respect voor het milieu, wat dit garen ook een verantwoorde keuze maakt. DMC Natura heeft door deze manier van produceren het Oeko Tex label klasse 1 gekregen. Dit wil zeggen dat het produkt in direct contact met de kinderhuid mag komen.

De 16 Yummy kleuren van DMC Natura zijn de kleurnummer N89 t/m N104

Klik hier voor DMC Natura Just Cotton in onze webwinkel. art.nr. 011.302

 




Naar het overzicht