Prym Espadrilles en Tassen Zelf Gemaakt

02 april 2014

Zet je beste voetje voor.
Maak je eigen espadrilles. 

Zomer, zon en gezelligheid: frisse kleuren, zachte stoffen en trendy accessoires maken je enthousiast voor de beste tijd van het jaar. Een absolute must-have dit jaar zijn de espadrilles in bijpassende kleuren, welke je outfit een leuke nonchalante twist geven. De espadrilles zijn licht en luchtig om te dragen op warme dagen, en niet te vergeten zijn de eindeloze stylingmogelijkheden. Passend bij de laatste zomermode biedt Prym alle ingredienten voor 'home-made' espadrilles. Handgemaakte jute zooltjes met rubber zool over de gehele lengte, stoffen, en rijggaren maken samen met creatieve ideeën de mooiste voetmode voor deze zomer. 

De consumentenfolder met creatieve ideeën en een stap-voor-stap instructie is gratis te downloaden.
Klik hier voor de Prym Espadrilles consumentenfolder. (art.097.22.662200)

Klik hier voor de gratis stap-voor-stap instructie flyer. 

Creatieve Combinaties 

Handgemaakte espadrilles worden een echt fashion statement met een kleine moeite, en geven veel plezier. Prym biedt de artikelen; zooltjes, basisstoffen en garen voor individuele combinaties. De zolen zijn verkrijgbaar in de maten 36 - 42, en hebben onderop een drukknopen ontwerp in de rubber zolen staan, voor extra grip. De verpakking van de zooltjes bevat een patroon.

Naast de zooltjes zijn er gekleurde stukken canvas verkrijgbaar van 40 x 55 cm in de kleuren wit, inkt, rood, zand, chocolade, zwart, geel en groen. De ideale basis voor een neutrale schoen welke daarna individueel te stylen is. De grijze voeringstof is opstrijkbaar, wat het zeer gemakkelijk om aan te brengen maakt.
De stof met voering is op de zool vast te naaien met het rijggaren in bijpassende of contrasterende kleuren.

Decoraties maken van de coole stoffen slippers een one-of-a-kind. Gegarandeerde opvallende items zijn trendy accessoires, studs, linten en artikelen uit de creatieve lijn van Prym. Zelfs band, kant, kralen of pompons zijn unieke stylingopties voor de espadrilles. Inspiratie kan gevonden worden in bovenstaande flyer.

Klik hier voor de Prym artikelen om zelf espadrilles te maken in onze webwinkel.

 

Op ons Creatieve Blog CraftKitchen staat een gratis haakpatroon voor een gehaakte variant van de espadrilles.
Klik hier voor de werkbeschrijving met gratis haakpatroon voor de espadrilles.

 

In de Espadrillesfolder staan ook de nieuwe kunstleren tassenbodems en handvatten van Prym. Deze, en andere tas accessoires kunt u ook terugvinden in de webwinkel. Klik hier voor de Prym accessoires om zelf tassen te maken.

 Naar het overzicht