Marabu Fashion Spray

25 maart 2014

Marabu presenteert de kleurrijke Marabu Fashion Design range. 
Dit nieuwe assortiment voor designs op textiel omvat de Marabu Fashion Spray, Fashion Liner en de Silhouette stencils waarmee iedereen zijn favoriete stijl op t-shirts, tassen, kussen en gordijnen kan maken.

Modedromen komen uit. Unieke ontwerpen op textiel zijn met een druk op de knop te bereiken met de Marabu Fashion Spray, de Fashion Liner en de sjablonen. De verschillende kleur en sjablooncombinaties bieden een ontwerp voor iedere smaak, ieder seizoen en elke gelegenheid.

T-shirts, broeken, tassen, dekens, kussens, gordijnen of sjaals. Ieder textielitem kan omgetoverd worden in een individuele en unieke accessoire. Of er nu felle of behoudende kleuren gebruikt worden; kleding en interieuraccessoires zijn met een paar handelingen te veranderen in one-of-kind stukken. Marabu Fashion Spray is een textiel spuitverf en is ontwikkeld voor verfspuiten vanuit de vrije hand of door gebruik te maken van sjablonen. Het is verkrijgbaar in 22 trendy kleuren. Na het fixeren zijn de stoffen met de verf te wassen tot 40 ºC

Met Marabu Fashion Spray kunnen individuele ontwerpen gemaakt worden met een druk op de knop van de spuitbus.
Marabu maakt gebruik van een handpompje zodat de Fashion Spray vrij van drijfgassen is. Uniek voor deze verf is dat de stof na het aanbrengen van de verf soepel blijft.

Naast de spuitbus is er een Marabu Fashion Liner. De liner biedt textielverf in een dunschrijfstift. Kijk uit naar de 9 rijke matte kleuren en 9 glanzende kleuren. Ideaal voor versieringen en schrijven met textielverf. De perfecte finishing touch voor alle designs op textiel.

Klik hier voor de Marabu Fashion Spray in onze webwinkel art.008.171950

Klik hier voor de Marabu Fashion Liner in onze webwinkel art.008.180409

Klik hier voor de Marabu Silhouette sjablonen in onze webwinkel

 


Of hier voor het totale overzicht van de Fashion artikelenNaar het overzicht