Dendennis zoekt zijn knuffel

26 januari 2016

In 'Dendennis zoekt zijn knuffel' staan haakpatronen voor grote en kleine amigurumi's die van bedtijd een feestje maken!

Dendennis is inmiddels het bekendste haakkarakter van Nederland, Vlaanderen én Duitsland. Het gehaakte alter ego van zijn bedenker Dennis van den Brink heeft in dit nieuwe boek wederom de hoofdrol.

Dendennis is zijn knuffel kwijt en gaat op zoek. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij nieuwe amigurumi's en hun knuffels, maar zal hij zijn eigen knuffel de Slaaphaas terug vinden? Het begint allemaal bij de Dinoblauwdus. Dendennis vervolgt zijn nachtelijke zoektocht en ontmoet allerlei karakters die in het slaapthema passen: Een groots kussengevecht bij de nichtjes van Dendennis, een knijpkat die een uiltje gaat knappen, een reuzen Teddybeer, een Luiaard en zelfs een Nachtmerrie, ieder met een eigen kleine knuffeltje. Elke amigurumi komt tot leven in een groot avontuur die bij de haakpatronen geschreven staan. Alle karakters zijn nogal maf en deze humor kenmerkt dit boek.

In boek staan in totaal 15 kleine en grote knuffels om te haken. Alle haakpatronen worden stap voor stap uitgelegd in woord en beeld, inclusief basisuitleg van de haaktechnieken.
Geschikt voor haaksters van alle niveaus. En als voorleesboek vanaf 5 jaar!

Dendennis zoekt zijn knuffel is verkrijgbaar vanaf 8 maart. Kijk ook eens op www.dendennis.nl 

Klik hier voor Dendennis zoekt zijn knuffel in onze webwinkel. art.nr. 059.18787Naar het overzicht