Snelfix Reparatiedoek Denim

02 november 2015

Het ReStyle snelfix reparatiedoek is verkrijgbaar in verschillende varianten. Onlangs is daar de Denim variant aan toegevoegd. Perfect voor het repareren van broeken, interieuraccessoires of bijvoorbeeld tassen van jeansstof.

Restyle Snelfix Reparatiedoek Denim is non-indigo en opstrijkbaar. In een verpakking zit een opgevouwen doek van 11x25cm.

Denim reparatiedoek is verkrijgbaar in 4 denimkleuren:

ReStyle reparatiedoek denim - Zwart. art.nr. 015.79101 kleur 000
ReStyle reparatiedoek denim - Donkerblauw. art.nr. 015.79101 kleur 210
ReStyle reparatiedoek denim - Lichtblauw. art.nr. 015.79101 kleur 235
ReStyle reparatiedoek denim - Blauw. art.nr. 015.79101 kleur 259

Hoe werkt het ReStyle reparatiedoek:
Voor alle varianten van het reparatiedoek geldt dat voor een betere hechting de hoeken afgerond moeten worden. Let op of de stof geschikt is om op te strijken. Hittegevoelige stoffen als de synthetische stoffen PVC, Nylon, Rayon en Acetaat kunnen meestal niet tegen hitte.

Bij zwaardere stoffen als jeansstof of denim is het verstandig om het te repareren stuk eerst te strijken. Hierdoor wordt de stof goed warm en zal de lijm beter hechten. Knip een groot genoeg stuk uit en rond de hoeken af. Leg het stuk op het te repareren stuk, met de lijmlaag naar beneden. Strijk nu het reparatiedoek ongeveer 30 seconden op stand 3, met extra aandacht voor de randen. Laat dit nu 10 minuten afkoelen en controleer of het reparatiedoek goed vast zit. Herhaal indien nodig deze gebruiksaanwijzing. 

ReStyle reparatiedoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Het is perfect voor reparatie, maar bijvoorbeeld ook om creatief mee te werken. Knip het doek in vormen en strijk deze op een kussen of t-shirt. Zo maak je snel een eigen ontwerp. Een werkbeschrijving met patronen hiervoor vindt u op CraftKitchen met elleboogstukken, maar is ook goed toepasbaar op reparatiedoek.

 



Naar het overzicht