Applicaties hipper dan ooit!

20 april 2016

Applicaties zijn eigenlijk altijd wel terug te zien in het modebeeld, maar op dit moment is er toch wel een nieuwe belangrijke trend gaande op dit gebied. Want, het gebruik van zo veel mogelijk applicaties op kledingstukken is hipper dan ooit! 

In de winkels zie je overal kledingstukken terug met een flinke dosis aan stoere, lieve en vrolijke applicaties. Hoe meer, hoe beter. Naast dit nieuwsbericht vindt u twee 'inspiratiesheets' om u te laten zien hoe de applicaties op dit moment terug te zien zijn in het modebeeld. Liefhebbers van deze trend kunnen met losse applicaties heel gemakkelijk zelf een uniek kledingstuk maken! 

Applicaties zijn bij ons uiteraard volop verkrijgbaar, en tegen een vriendelijke prijs. Op onze webshop kunt u alle applicaties terug vinden in een webshopgroep. Via de volgende link kunt u ze allemaal op uw gemak bekijken: applicaties in de G Brouwer & Zn webshop. Kies links in het scherm van de webshop welke groep u wilt bekijken. 

Naast de losse applicaties zijn er ook applicatiesets in verschillende thema's verkrijgbaar. U vindt een overzicht van deze sets in het collectieboek hieronder:

 Naar het overzicht