Free Spirit Stoffencollectie 2016

31 mei 2016

FreeSpirit spreekt tot de verbeelding van een grote groep quilters en naaisters die op zoek zijn naar het merk en een ontwerpfamilie vol inspiratie. FreeSpirit zit vol met creativiteit en levendige ontwerpen voor home deco, quilten, creatief bezig zijn en nog veel meer.

FreeSpirit en Rowan brengt een wereldwijd portfolio van toonaangevende ontwerpers samen. De stoffen zijn zo divers en expressief als de kunstenaars zelf, ideaal voor wie op zoek is naar inspiratie.
Deze premium brands onder de quiltstoffen zijn wereldberoemd en alom bekend bij vele quiltliefhebbers en aanhangers van mooie designstoffen. Vooral omdat de dessins van Rowan en FreeSpirit ontworpen worden door bekende ontwerpers.

De drie wereldbekende designers van de Rowan collectie zijn Kaffe Fasset, Brandon Mably en Philip Jacobs. Voor de uitgebreide FreeSpirit collectie zijn ruim 20 verschillende designers verantwoordelijk. In volgorde van de meest uitgebrachte designs zijn dit Tanya Wheelan, Amy Butler, Dena Designs, Tula Pink, Joel Dewberry, Nel Whatmore, Denyse Schmidt, Heather Bailey, Jenean Morrison en David Walker, om alleen de bekendste ontwerpers nog maar te noemen. Deze designers zijn stuk voor stuk al jaren bekend om hun mooie dessins. U kunt hen ook persoonlijk volgen, daar iedere ontwerper zijn eigen social media kanalen als Facebook, Instagram en Pinterest gebruikt om hun fans alvast een voorproefje te kunnen geven van hun schitterende dessins.

U kunt de FreeSpirit Catalogus van 2016 bekijken via onderstaand digitaal collectie boek, of bekijk de stoffen via onze webwinkel.Naar het overzicht