Najaarsvakbeurs Kreavak Houten 2016

02 september 2016

Op zondag 11 en maandag 12 september 2016 kunt u op beide dagen terecht van 10.00 tot 17.00 uur in de Expo Houten voor de najaarsvakbeurs KreavaK

G Brouwer & Zn op vakbeurs Kreavak

Op de G Brouwer & Zn stand bent u van harte welkom om u te laten informeren en inspireren. U vindt een overzicht van de nieuwste items van onze courante A-merken in de fournituren, wol, modeaccessoires en handwerkartikelen. Zo hebben wij nieuwe applicaties, linten en franjes voor de hippe Restyle trend en het Funcord waarmee op het make & take plein een workshop te volgen is. Kijk hier voor meer informatie over Funcord.


Van Schachenmayr, Regia en Rowan presenteren wij de najaarscollectie. Deze collecties zijn samengesteld op basis van de laatste trends. We kunnen een flink aantal nieuwe garens verwelkomen en de bestaande kwaliteiten zullen daarnaast in veel nieuwe kleuren te verkrijgen zijn.


Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden voor winkelpromotie, zowel digitaal als offline, en ijzersterke aanbiedingen. Maak op onze stand kennis met de nieuwste trendy artikelen voor het komende najaar en de leuke concepten die uw verkoop enorm kunnen stimuleren.

Ontdek op de stand de garens byClaire Cotton, Softmix en Sparkle en de nieuwe kleuren van byClaire Softmix. Laat u op de stand informeren over de nieuwste byClaire artikelen zoals het nieuwe boek Klein Haakgeluk en de byClaire agenda 2017. Claire Boeter is zelf ook de gehele beurs aanwezig om u te ontmoeten en vragen te beantwoorden..

Kaarten

Het is mogelijk om gratis twee kaarten te downloaden met uw BTW nummer. Voor deze kaarten gaat u naar deze website, waar u zich kunt aanmelden met uw gegevens en BTW nummer, waarna u de kaarten verkrijgt.

Let op dat u hierbij uw volledige BTW nummer gebruikt, met NL ervoor en B01 erachter. Gebruik alleen letters en cijfers in het nummer, en geen leestekens.

Als klant van G Brouwer & Zn kunt u ook kostenloos kaarten bij ons aanvragen voor deze beurs. Gebruik daarvoor ons contactformulier op de contact pagina. Vermeld daarbij uw klantnaam of nummer en hoeveel kaarten u wenst te ontvangen. We zullen de kaarten naar u toe sturen.

Informatie Expo Houten
De Expo Houten is een goed te bereiken evenmentenhal met voldoende gratis parkeerplaatsen en ligt centraal in Nederland, direct aan de A27. Klik hier voor de Expo Houten in Google Maps.

 


Naar het overzicht