Aan de Haak 5

23 september 2016

Door het grote succes van de HobbyHandig specials ‘Aan de Haak’ is besloten om het haakmagazine als een op zichzelf staand merk te lanceren. Lezers kunnen zich al enige tijd abonneren op het magazine en het blad is eveneens te vinden zijn in onze webwinkel.

“Handwerken is de laatste jaren weer volop in opkomst en het oubollige image hebben we ver achter ons gelaten. Sterker nog haken is momenteel ongekend populair en juist helemaal hip! Het is ontspannend, even tijd voor jezelf en natuurlijk maak je nog eens supermooie creaties voor je interieur, als accessoires of om cadeau te geven.”, aldus hoofdredacteur Marion Boeckhout. 

Het magazine verschijnt 4x per jaar met een oplage van ca. 16.000 ex. Doelgroep is de creatieve haakster, zowel beginnend als gevorderd. Deze editie is gerestyled op basis van resultaten uit het lezersonderzoek. De online lancering van de gerestylede versie met o.a. een nieuw logo en cover heeft onlangs plaatsgevonden. Bekijk daarom ook zeker eens de vernieuwde website van Aan de Haak: www.aandehaak.nl 

Klik hier voor de nieuwste editie van Aan de haak in onze webwinkel. Aan de haak nummer 5!  art.nr. 067.ADH.5



Naar het overzicht