Prym ergonomische breinaalden

16 januari 2017

Onder de titel 'Breien 3.0' heeft Prym dit jaar een sensationele productinnovatie gebracht. De Prym ergonomics breinaalden met het gepatenteerde ontwerp bieden een unieke breibeleving. 

Het unieke van de nieuwe Prym breinaalden is misschien niet duidelijk op het eerste gezicht, maar dan zeker wel bij het gebruik voor de eerste keer. De verdikte druppelvormige punten (haak punten) zorgen ervoor dat het breien gemakkelijker wordt gemaakt voor de beginner en de experts zullen sneller kunnen breien op zo'n manier dat de draad niet wordt gesplitst. Dankzij de vorm van de naald die verandert van een ronde vorm naar een driehoekige, glijden de steken makkelijker van de naald wat resulteert in moeiteloos breien.

Prym heeft gekozen voor een materiaal dat bijna als aanvullend aan de handen kan worden genoemd.  De opmerkingen van de eerste testers varieerden van "warm" of "heel fijn"  naar "eindelijk geen bezwete handen en geen luide tikken meer tijdens het breien". Daarbij is het staalkoord van de ergonomische rondbreinaalden 'wirwar-vrij'. De slim bedachte naaldkop van de breinaalden houdt het breiwerk veilig geklemd tussen de twee naalden. 

De breinaalden uit de ergonomische lijn van Prym zijn, net als veel van de andere artikelen van Prym Ergonomics, bekroond met de Red Dot Design Award. In totaal zijn de producten van de Prym ergonomie lijn nu zes keer bekroond met deze prestigieuze prijs. 

Onderaan deze pagina staat een video met een uitgebreide uitleg over de Prym Ergonomics breinaalden.

Deze succesvolle productinnovatie van Prym in de vorm van de breinaalden, sokkennaalden als een set en de rondbreinaalden zullen in alle gangbare maten beschikbaar zijn vanaf eind herfst van dit jaar.

Verdere details zijn te vinden op www.prym-ergonomics.com

De Prym ergonomische breinaalden zijn verkrijgbaar als Breinaalden, Sokkennaalden, Haaknaalden en later in het jaar ook als Rondbreinaalden.

Klik hier om het Prym Ergonomics Assortiment te bekijken in de webwinkel.

 



Naar het overzicht