CAL 2017: Double Trouble!

19 oktober 2016

De Mix 'n Match Crochet Along 2016 zit er nu bijna op, maar op de achtergrond is er de laatste tijd al hard gewerkt aan de nieuwe CAL voor 2017: Double Trouble! Naomi en Jolanda, bekend van de vorige editie(s), hebben weer een prachtig garenpakket samengesteld met de mooiste kwaliteiten. Maar, waar staat de naam Double Trouble eigenlijk voor?

Double Trouble – de naam verklapt het al een beetje… Twee enthousiaste haaksters hebben een deken gemaakt die kán zorgen voor een dubbele hoeveelheid “problemen”, maar ook voor een dubbele dosis (haak)plezier.

Double Trouble – twee technieken: het gewone haken én het tunisch haken. In deze deken zitten zeven tunische haakpatronen, zodat iedereen die nog nooit tunisch gehaakt heeft, daar nu kennis mee kan maken.

Double Trouble – elke week een nieuw patroon, geen week is hetzelfde. Ook deze keer is weer gekozen voor soms wat ongewone, niet altijd makkelijke, steken. Een beetje uitdaging gaat niemand uit de weg, toch?

Wanneer?

Double Trouble - Vanaf 6 januari elke week, 29 weken lang, een patroonsbeschrijving, zodat er op 21 juli een mooie deken als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten, stap-voor-stap-foto’s, haakdiagrammen en video’s. Via de Facebookgroep 'Haakplein' is de Double Trouble Crochet Along 2017 te volgen (een overkoepelende groep voor alle CAL's).

Bij G Brouwer & Zn komen vanaf december pakketten beschikbaar, in twee materialen en twee kleurkeuzes. Deze pakketten worden aangeboden in een mooie, stevige Crochet Along tas. Er is gekozen voor de kwaliteiten Schachenmayr Merino Extrafine 120 (100% scheerwol) en Schachenmayr Bravo (100% acryl).

Pakketten, garens en materialen

De pakketten, garens en gebruikte materialen als de Clover Amour haaknaald dikte 4,0 en de Tunische Haaknaald punt dikte 5,0 met 80 cm kabel zijn alleen te vinden in onze webwinkel.

 Naar het overzicht