Gebreid hesje SMC Lenja Soft CraftKitchen

07 november 2016

Vanaf afgelopen donderdag is op CraftKitchen de werkbeschrijving te vinden voor een heerlijk zacht en wollig kindervestje, met daarbij een bijpassend poppenvestje. Het vestje is gemaakt met Schachenmayr Lenja Soft in kleur 1090 grijs. Liza maakte de werkbeschrijving voor dit vestje. Deze CraftKitchen blogger is bekend van haar weblog Confettilab. 

Liza over dit project: "Bij het zoeken naar inspiratie voor een nieuw breiproject viel mijn oog viel dit keer op de trend van het mouwloos vestje. In het modebeeld zie je deze vestjes/hesjes van nep bont of lijkend op een schapenvachtje veel. Ze zijn lekker zacht, warm, eigenwijs en stoer. Het leek me leuk om zoiets te breien met garen wat dezelfde uitstraling zou hebben als een schapenvachtje. Ik koos voor Schachenmayr Lenja Soft en ging aan de slag. Ik maakte een eenvoudig patroon en breide het met 2 draden voor een extra fluffy effect in een rechte steek."

De gebruikte materialen in dit project:

SCHACHENMAYR LENJA SOFT KLEUR 1090 GRIJS 6 BOLLEN
035.9807560

SLUITING RESTYLE
016.030

PONY BREINAALDEN KLEUR 6 MM
073.34813

Klik op de materialen om deze te bekijken in de webwinkel, en neem een kijkje op CraftKitchen voor méér inspiratie!Naar het overzicht