Hippe kerstsok DMC Custom By Me CraftKitchen

14 november 2016

Vanaf afgelopen donderdag is op CraftKitchen de werkbeschrijving te vinden voor een super hippe variant op de kerstsok! Dit project is versierd door middel van DMC Custom By Me en de stoffen die gebruikt zijn, zijn van Oaki Doki en ReStyle. Lidy maakte de werkbeschrijving voor dit project. Deze CraftKitchen blogger is bekend van haar Instagram account @lidynooij.

Lidy over dit project: "Ik vind het leuk om kerstcadeautjes mooi te verpakken en de traditie in ere te houden en dan kan een soort “kerstsok” niet ontbreken. Deze sok is geen echte sok maar een zakje die je met kerst kan gebruiken maar hoeft daarna niet met de kerstspullen opgeborgen te worden. Dit zakje is bv een mooi project bag voor al je handwerkjes die je bij elkaar wil houden en is handig voor onderweg. Zelf heb ik bijna altijd een haak of breiwerk mee want als je ergens moet wachten is niets doen toch zonde van je tijd! Ik heb de zakjes in allerlei maten en technieken gemaakt. Het combineren van technieken is voor mij altijd een feest. Dit keer heb ik Custom by Me van DMC gebruikt, ik kende het nog niet en ben erg enthousiast."

De gebruikte materialen in dit project:

RESTYLE FABRICS
069.9010

OAKI DOKI STOF UNI
069.9030

PASPELBAND KATOEN MINTGROEN KLEUR 369
017.371

DMC CUSTOM BY ME MAGIC PAPER
074.FC0003

DMC BORDUURGAREN KLEUR BLAUW 074
011.920

GÜTERMANN NAAIGAREN KLEUR MINT 234
002.748277

Klik op de materialen om deze te bekijken in de webwinkel, en neem een kijkje op CraftKitchen voor méér inspiratie!Naar het overzicht