Gehaakte sneeuwpop DMC Natura Medium CraftKitchen

21 november 2016

Vanaf afgelopen donderdag is op CraftKitchen de werkbeschrijving te vinden voor een gezellige sneeuwpop! Dit project is gemaakt met DMC Natura Medium. Lisanne maakte de werkbeschrijving voor dit project. Deze CraftKitchen blogger is bekend van haar weblog Draad en Praat. 

Lisanne over dit project: "De winter is volop aan de gang, ik ben al flink wat cadeautjes aan het verzamelen voor de feestdagen. De kerst workshops staan voor de deur en overal komt de feestverlichting weer van zolder af... Ik geniet er volop van, ook al is het een drukke en gehaaste tijd, de gezelligheid staat voorop en dat is uiteindelijk ook het allerbelangrijkst. Om thuis nog wat extra winterse sfeer te creëren haakte ik een amigurumi sneeuwpop! Een klassieke maar vrolijke sneeuwpop met de echte sneeuwpop accessoires :) zoals een warme sjaal en een zwarte hoed. Ik maakte hem met DMC natura medium katoen en haaknaald 4 mm."

De gebruikte materialen in dit project:

DMC NATURA MEDIUM 
011.332

PONY HAAKNAALD 4 MM
073.44709

KUSSENVULLING ZAK 250 GRAM
083.28250

STOPNAALDENSET NR 3 TM 9
022.124659

Klik op de materialen om deze te bekijken in de webwinkel, en neem een kijkje op CraftKitchen voor méér inspiratie!Naar het overzicht