KnitPro haaknaalden en breinaalden

12 juni 2017

KnitPro ontwikkelt met de hulp van een internationaal adviespanel van brei- en haakenthousiastelingen en heeft een reeks van naald-stijlen en -soorten die de verwachtigen van alle garenartiesten overtreffen.

KnitPro Symfonie
Prachtige kleurcombinatie en patroon in Symfonie hout. Licht van gewicht echter sterk en duurzaam voor vele uren breiplezier.

KnitPro Royale
Mooi naalden gemaakt van gekleurd en gelamineerd  needles made of coloured laminated berkenhout met een glanzende messing toppen. Warm en comfortabel in de hand.

KnitPro Karbonz
Een revolutionair product! gemaakt van high-tech carbonfiber met toppen in gegalvaniseerd messing. Gegarandeerd een ongeëvenaarde breiervaring. 

KnitPro Cubics
Naalden die vierkant van vorm zijn, met een ronde punt en lichtgewicht. 

KnitPro Nova
Metalen naalden, superieur van kwaliteit en zeer betaalbaar. Ontworpen voor betaalbare brei- en haakplezier. Ook verkrijgbaar in vierkante 'Cubics' versie.

KnitPro Trendz
Gemaakt van acryl en verkrijgbaar in uitbundige kleuren. Licht en gemakkelijk in de handen, geschikt voor zowel beginners als gevorderde hakers en breiers die graag een glad oppervlak hebben.

KnitPro Zing
Aluminium naalden van hoge kwaliteit in een breed spectrum van levendige kleuren. Een mooie en betaalbare metalen naald, ontworpen voor betaalbaar breiplezier.

KnitPro Waves
Haaknaalden ontworpen door mensen die de kunst van het haken weten en begrijpen.

KnitPro Jumbo Birch
Een droom voor dikke breisels, met de kracht en elegantie van berkenhout. De Jumbo Birch zijn verkrijgbaar in de maten tot 35mm.

 Naar het overzicht