Eindeloos Haken van Marianne Dekkers-Roos

04 mei 2017

Boek Colorful Crochet | Eindeloos Haken van Marianne Dekkers-Roos, bekend van haar blog maRRose CCC

Meer dan 20 nieuwe haakprojecten.
In dit boek gaat het om het spelen met kleur en garens in combinatie met een breed scala aan haaksteken & patronen. Véél inspiratie voor mooie en unieke haakcreaties, voor zowel de beginnende, als de meer ervaren haker/haakster.
Nieuwe, maar ook vertrouwde patronen en soms zelfs een onverwachte mix van beide zijn gebruikt in de meer dan 20 ontwerpen in dit boek. Aan variatie in projecten ontbreekt het evenmin: omslagdoeken, een vest, een gilet, een kinderponcho, dekens, tassen, kussens, je vindt het allemaal in Eindeloos Haken.

Door de ruime keus in stijl, de foto's, de duidelijke patroonomschrijvingen en haakdiagrammen is er eigenlijk maar één vraag: waarmee begin ik eerst? De meeste projecten zijn gehaakt in de mooie kleuren die het garen DMC Natura te bieden heeft (XL, Medium en Just Cotton) - 100% katoen, duurzaam en ecologisch. Andere zijn gemaakt met DMC's prachtige, zachte Woolly - 100% wol, superwash merino.

Dit boek is verkrijgbaar vanaf half mei maar reeds te bestellen.

Auteur: Marianne Dekkers-Roos
Uitgeverij: Tuva publishing
Pagina's: 144
ISBN: 9786055647988

Via onderstaande downloadlink ontvangt u de afbeeldingen van het boek en de kleurkaarten van DMC Natura en Woolly.Naar het overzicht