Verwachtingsvol Haken van Maaike van Koert

30 mei 2017

Koester je eerste moedergevoelens met dit bijzondere haakboek. In dit ultieme boek voor moeders en grootmoeders in spe vind je maar liefst 25 creatieve haakprojecten.

Stuk voor stuk allemaal unieke projecten die je tijdens je zwangerschap alvast voor je baby maar ook voor jezelf kan maken. Patronen variëren van eerste sokjes tot schattige kleedjes en leuke speeltjes, maar je vindt er ook patronen voor bijvoorbeeld mooie shawls voor moeder en grootmoeder. De projecten zijn zowel geschikt voor de beginnende als meer ervaren hakers. En, als vanzelfsprekend wordt er alleen met natuurlijke materialen gewerkt.

Verwachtingsvol haken is het derde boek van Maaike van Koert. Eerder verschenen “Puur Haken” en de bestseller “Hollands Welgaren” (7.500 ex) van haar hand. Maaike is ook bekend van haar blog Crejjtion

Voor dit boek worden de garens geadviseerd van Schachenmayr, DMC en Rowan, waaronder de volgende garens. Schachenmayr Merino Extrafine 120, Schachenmayr Catania, DMC Natura Medium, Rowan Big Wool, Rowan Pure Wool Superwash Worsted, Baby Smiles Merino Wool, Rowan Baby Merino Silk en meer.

Bekijk en bestel het boek in onze webwinkel. art.nr. 059.00250Naar het overzicht