Notititieboekjes om te customizen

23 juni 2017

Een notitieboekje is altijd handig om je ideeën in steekwoorden van je af kunt schrijven. We hebben een notitieboekje in het assortiment die volledig is te customizen. De kaft is een prachtig leeg canvas om alle kanten mee op te kunnen, er zijn zoveel combinatiemogelijkheden!

Met verschillende stofjes, lintjes, applicaties en foto's afgedrukt op PhotoFabric kun je er ook nog eens een mooi persoonlijk cadeau van maken. Binnen de Lilian stoffencollectie hebben we prachtige stoffen en accessoires die perfect op elkaar af te stemmen zijn op deze boekjes. Bij de foto's vind je een aantal voorbeelden ter inspiratie.

De notitieboekjes zijn verkrijgbaar in twee maten; A4 en A5. Beide formaten met een mooie Kraft kaft, verkrijbaar als versie met en zonder lijntjes. Want iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur voor een boekje. De kaft is ook perfect om te versieren met witte, zwarte of gekleurde stiften en fijnschrijvers. Als je op zoek bent naar inspiratie zijn er veel voorbeelden te vinden van "Handletteren" en "Doodelen" in tijdschriften en op internet.

De A5 is handig om mee te kunnen nemen in je tas, en de A4 versie geeft veel ruimte voor alle creatieve aantekeningen en notities.Naar het overzicht