Schachenmayr Soft & Easy

06 juli 2017

De kleine pilletjes die soms ontstaan bij het dragen van gebreide kleding hebben geen kans met Soft & Easy. Dit garen met dralon en anti-pilling vezels is zo ontwikkeld dat de kleine knotjes vanzelf van het brei- of haakwerk vallen. De manier waarop de bol is gewikkeld is een tweede voordeel. Pull-skein bollen zijn langer en strakker gewikkeld dan standaard bollen. Dit zorgt ervoor dat deze bollen gemakkelijk te stapelen en op te bergen zijn.  Daarbij is het begin van de draad gemakkelijk uit het middel te trekken. Een prachtig polyacryl garen met veel mogelijke toepassingen. 

Soft & Easy is een innovatief garen met anti-pilling vezels waardoor eventuele storende knotjes vanzelf van het breiwerk afvallen. De bollen hebben een cilindervorm waardoor ze gemakkelijk te stapelen zijn en het draadbegin snel te vinden is.
Het acrylgaren met dralon voelt zeer zacht op de huid en is ademend. Daarnaast kan Soft & Easy veilig in de wasmachine en droogt het snel. Verkrijgbaar in 16 kleuren.

Download hier de afbeeldingen

Klik hier voor Soft & Easy in onze webwinkel. art.nr. 035.9807353

Specificaties:

Artikelnummer: 035.9807353
Gewicht: 100 gram
Looplengte: 235 meter
Samenstelling: 100% polyacryl met dralon
Advies naalddikte: 4 mm

Dit zachte garen is ook prachtig voor HomeDeco toepassingen, zoals een zachte deken. Op CraftKitchen staat een erg leuk patroon voor een deken met dit garen. Kijk voor het gratis haakpatroon op CraftKitchenNaar het overzicht